• 10ats.

    Naujagimis per diena pamiega tik 3 valandas, ka daryti?

    mano mazyliui 3 savaites, bet yra tokia bedele su mieguciu. nakti ismiega apie 6 valandas, tame tarpe atsikelia ir pavalgyti. O per visa diena to miegelio apie 3 valandas. ramus, neverkia, bet nemiega. gal kam taip buvo, gal ka galit patarti, ka daryt tokiu atveju

    ruta26MiegutisĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    dziaukis kad ramus ir neverkia, manasis tokio laiko isvis beveik dienom nemiegodavo ir budavo labai neramus, kaip sakant gime "atmerktom akim". manau nera tau ko pergyventi. mums laikui einant po biski pradejo tvarkytis miegelis, dabar jau greitai bus metukai, tai miega po kelis kartus per diena po pora valandu, o anskciau dziaugsmas budavo, kad nors 30 min ismiegodavo.

    Benikiux

  2. 2

    Jo ir mums taip buvo, buvau issigandusi, nes kieno paklausi tai tu vaiuciai tik valgo ir miega, o manoji, tai per diena beveik visai nemiegodavo, tai truputi pasnausdavo po pusvalandi pora kartu ir viskas. Budraudavo pamenu, apie 14 val. beveik nemiegojusi. Irzli mums budavo, bet niekas nieko nepatare, taip ir gyvenom kazkur iki 2 men. po to susitvarke, savaime kazkaip igavo savo rezima, dabar beveik 5 men. tai miega 2 kartus per diena ir visa nakti. Tai manau, kad jus nepergyvenkit, o jei dar vaikutis ramus tai ateis laikas ir igaus savo rezima.

    adkia

  3. 1

    mums taip buvo, dienos metu miegodavo mazai, bet sulaukęs 6men pradejo 2k dienoje miegoti ir režimas susitvarkė.

    vinipukas

  4. 1

    nieko nereikia daryti, tuo labiau, kad vaikas ramus.

    romantike

  5. 1

    oi tai tu dziaukis kad ramus ir neverkia.mano maziukui irgi 3savaites,diena beveik nemiega,kartais verkia,toks neramus,bet kartais ir ramekas pabuna:-)bet nakty tai gerai miega..nieko ce nepadarysi-ne visi vaikai vienodi...

    Agnute

  6. 1

    Mano dukrytei 2 men, tai taip nera , kad valgo ir miega. Ji dazniausiai pavalgo ir budrauja, o nakti miega, tik du kartus keliames pavalgyti. O diena mazdaug ismiega su tarpais apie 3-4 val. Svarbiausia, kad leliukas neverkia, o kad nemiega, tai tikriausiai tiesiog nenori.

    ZivileN

  7. 1

    nieko čia tokio - vaikučiai gimsta protingi - su saiko jausmu maistui - ir taip pat miegui - vieniems miego reikia daugiau, o kitiems mažiau. Jei jis ramus, nezirzia, tai ir pailsėjęs vadinasi. Mano dukrai tai buvo taip, kad ilgiau miegot pradėjo nuo mėnesio su puse - tada ir dieną ir naktį ilgesni miego tarpai buvo, o tik gimus tai gulėdavo ir nemiegodavo ilgai

    Ineta_

  8. 1

    ,mano vaikas miegodavo ir per diena ir per nakti..tai va as dziaugites ruta26 kad jusu vaikelis skria laiko jums ir nemiega..jam reiskia reikia mamos demesio:)

    nade

  9. 1

    Mūsų dukrytė irgi aktyvistė nuo gimimo.Būdavo po pusvalanduką,na valandą pamiega ir vėl būdrauja.Pradžioj tai ir ne rami buvo,zirzdavo,vis dėmėesio reikalaudavo,kokio mėnesiuko pasidarė ramesnė ir išmiegodavao naktį 7 kažkur valandas,o paskui dieną tai vistiek mažai miegodavo.Gydytojai pasiskundus,ji te pasakė kad nieko ne padarysi-aktyvus vaikas ir tiek.Nuo kokių 3 mėnesiukų atrado savo rėžimą ir dieną pamiegodavo jau du kartus ir po pora valandų maždaug.Taip kad linkiu ir jums sėkmės,kantrybės-manyčiau viskas yra gerai ir su laiku susitvarkys ir jūsų leliuko ritmas:)

    Vilmiene

  10. 1

    mano duktyte taip pat nemiegale, diena pamiega apie 2 - 3 valandas, dar vakare kokia valanda ar pusvalandy ir taip nuo mazdaug 2 savaiciu. naktim tik ilgiau miega nei Jusu leliukas. Kalbejau su gydytoja tai sake jei vaikas ramus, tai nieko or nepadarysi, ne visi vaikai miega - valgo - miega - valgo =)

    titina