Atsakymai

  1. 2

    macmiror zvakutes

    Mila

  2. 2

    geriausia tartis su gyd,bet siaip yra lomexin zvakutes, macmoror zvakutes

    Mila

  3. 1

    Baltos bekvapes varskes konsistencijos isskyros,taip pat gali but perstejimas,niezejimas

    kami

  4. 1

    jeigu jauti diskonfortą, tai žinoma kad yra kokia ligelė, kurią reikia gydyti, tai gali buti ir pienlygė, galėčiau patarti nenešioti sintetinių kelnaičių, bei aptemptų kelnių, nes tai paaštrina ligą. Reikia plauti su medetkomis, ramunėlėmis.

    vinipukas

  5. 1

    Paskaityk mano klausima, del gydymo.

    Vaidota

  6. 1

    vyrams taip pat bega balksvos spalvos isskyros, aisq jei jis uzsikrecia...pienlige dazniausiai atsiranda, po antibijotiku gerimo, persalimo. seip labai efektinga yra persiplauti su kalio permanganato tirpalu, arba jei tik prienliges pradzia buna tai uztenka ir su ramuneliu nuoviru...dar geras dalykas yra atsirade anijoniniai iklotai ir paketai. as taip issigydziau, nes nuo paprastu iklotu, jei juos daznai nekeiti, tai dar daugiau galima susirgti...

    Benikiux

  7. 1

    SINDROMAI...:) Pienliges simptomai turbut, o paprasciau butu pienliges pozymiai.
    Apie tavo pozymius, manyciau, cia grybelis. Macmiror zvakutes padetu. Bet geriau pasirodyti gydytojai. Dazniausiai reikia gydyti abu partnerius.Tuomet buna efektingas gydymas.

    Linute39

  8. 1

    nežinau kodėl, bet šio klausimo atsakymai labai jau dviprasmiški - kaip suprantu, klausiama apie moterų pienligę, o ne apie vaikučių :):):) kalbant apie moterų pienligę - tikrai, dar nejaučiant jokio diskomforto, jau reikia pradėti gydytis, nes pirmas požymis ir yra tos išskyros.

    Ineta_

  9. 1

    Nade,neskubėk atsakinėdama į klausimus...

    pienligės požymiai išskyros,deginimas,perštėjimas.reiktų stiprinti imunitetą.

    emiliukas

  10. 1

    na mums tai visu pirma buvo baltas liezuviukas

    nade