• 9ats.

    ,,,Nes nieks nevyksta du kartus?..

    Gal kas is mamyciu turi drauga ar vyra kuris turejes santuoka ir vaiku,Kokios mintys jus aplanko? Ar nesijauciate ne tokia reiksminga jo gyvenime? As gyvenu su draugu laukiames leliuko jis uz mane 9 metais vyresnis man viskas nauja pirma meile nestumas,o jam vis del to ne,,ir man del to visa laika skauda sirdi,nors sako kad myli ,vistiek jauciuosi ne kaip,pasidalinkit savo patirtim..

    karmelitaNamaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    Mano vyras vyresnis 11 metų ir jam tai jau 3 sąjunga.Laukiuos jo vaikelio ir nepergyvenu kuris vaikas jam mieliausias.Jis turi suaugusį sūnų ir dukrą 6metų.Aš kaip tik jaučiausi blogai kol nesilaukiau,nes maniau kad jos yra pranašesnės už mane nes turi nuo jo vaiką.Sutariu su abiem jo vaikais gerai.Tikiuosi kad ir toliau bus viskas gerai.Nesijaudink,jei jau jis pasirinko kad būtum jo vaiko mama,tai daug ką pasako.Sėkmės.

    raganaite

  2. 3

    jau vien tai,kad laukiesi jo kudikio yra irodymas,kad tu jam esi brangi...patikek,nei vienas vyras nenores kudikio su ta moterim,su kuria neplanuoja ateities kartu...

    Anonimas

  3. 2

    Manau jai jau jis pasirinko tave buti vaiko motina tai neliudek ir dziaukis o nekankink saves tokeis klausimais buk su juo laiminga o kas buvo jo praeitija tai jau buves etapas ir to neturetum sureiksminti ir is vis prisiminti.

    mamyciuke

  4. 1

    kaip tik sakoma-antra santuoka laimingesne nei pirmoji,nes pirmoji dazniausiai vyksta siaip sau

    ruta26

  5. 1

    jauciuosi labai reiksminga DABAR

    Jorkaile

  6. 1

    na suprantu tawe bet tu taip negalwok...jei jau jis su tawim wadinas tawe myli ir nori buti su tawim:) maniskis ir buwo wedes ir turi suneli...zinau kai buwo jam seniau ir zinau kaip yra dabar su manim. mes nesusituoke, bet laukiames waikelio, apie westuwes ir galwojame...ispradziu man ir kildawo minciu kad gal grys i buwusia seima gal ju nepamirsta ir t.t. bet issikalbejom issiaiskinom ir db gerai...:))))) tikiu kad ir tau wiskas bus gerai...juk turesit leliuka:)))))) sweikinu:)

    Anonimas

  7. 1

    turėjau draugą, kuris buvo išsiskyręs, ir labai tas mane erzino, todėl palikau jį, nes visada galvoje sukosi mintys apie jo vaikus , žmoną, net esu jam pasakius kad grįžtų į šeimą, del to jis pykdavo. daugiau niekada nenorėčiau sutikti tokio vyro, nes jausčiausi pažeminta ir jo , ir aplinkinių. (čia mano nuomonė, nereiškia kad ji teisinga).

    vinipukas

  8. 1

    mano vyrui tai antra santuoka ir is pirmos santuokos jis turi 2 vaikus, jis vyresnis 11 metu, bet man nekyla tokiu minciu kad as nepirma ar mano vaikutis jam nepirmas, gal cia priklauso nuo to kaip vyras su tavim elgiasi, maniskis tai elgiasi su mumis kaip su vieninteliais ir mylimiausiais, nors su vyresniais vaikais grazei bendrauja, jo dukra siandien atvaziavo ir su mazaja sesute zaidzia, myli ja. Ismesk is galvos blogas mintis ir dziaukis savo seima.

    Svetusia

  9. 1

    maziau kankink saves tokiomis mintimis, dziaukis mazyliu ir but laiminga. as taip laukiuosi pirma karta, o mano vyrui tai antras lelius, jis jau antra karta bus tetis. Aisku antraj gyvenime buti sunkiau, nes jis turi patirties, daug ka jau yra isgyvenes. buna momentu kai pasakau kaip man sunku kad nesu tau pirma, nes kitu atveju tu elgtumeisi kitaip. bet jis ta supranta. ir labai stengioasi. mes kartu esam trys metai ir as puikiai suprantu jei manes nemyletu nebutu toks rupestingas. nezinau kokie tavo santykiai su jo vaikais, bet as su jo sunumi sutariu puikiai, jau antra vasara jis atvaziuoja pas mus atostogu ir dziaugiasi kad tures broliuka ar sesute. be to kai zinau jo gyvenima koks jo buvo zinau kad dabar jis yra laimingesnis yra su manimi.

    wiktoriuke