Atsakymai

  1. 2

    As dariausi jau praejus kuriam laikui po neprasidejusiu mmm. Anksciau nerodo,

    Jorkaile

  2. 2

    as po menesio dariausi,kai supratau,kad kazkas jau yra netaip//

    nade

  3. 1

    kai nesulauki menstruaciju,tada ir reikia darytis

    ruta26

  4. 1

    kai ateis diena, kai turejo prasideti mmm

    Auksare

  5. 1

    nesusirgau reikiamą dieną ir iškart pasimatavau bazinę temperatūrą bei patvirtinimui pasidariau testuką, ilgai laukti nenorėjau dėl ramybės.

    vinipukas

  6. 1

    man parode po 15 dienu bet lbai neryskia antra juosta kitom buna kad rodo neigiama o buna pastojusi ,buvo mano vienai draugei,bet nesulaukus mensiniu nuejo pas daktare pasake kad nescia jau 3 menuo

    raimusiukas19

  7. 1

    as pasidariau kai nesulaukiau menstruciju.velavo savaite.tada pasidariau testa.kai nuejau pas daktare buvo 5saw.nestumo.seip testas parodo po 7d.

    rencyte

  8. 1

    jei darysi testa praejus 2 dienoms po lytiniu santykiu jis tikrai teisybes neparodys. nes jei myliesi ta diena nereiskia, kad ir pastoti gali butent tada. apvaisinimas gali ivykti ir praejus kelioms dienoms po lytiniu santykiu...

    romantike

  9. 1

    cia maziausiai, nes man testas parode nestuma kai buvo 3-4savaites ir tai tik labai jau vos iziurima antra juostele buvo, daktare paziurejusi dar nemate nestumo, o po poros savaiciu ir ji patvirtino jog laukiuosi, taip kad kantrybes dabar:)

    erika1984

  10. 1

    o jai menesines pastoviai nereguliarios ir veluoja kartais net menesi ir nezinai ar pastojus ar ne .siuo metu menesines veluoja jau 2savaites .o lytinis aktas buvo pries dvi dienas .Tai reiketu laukti 10 dienu kad pasidaryt testa ?

    Karatisteaa