• 8ats.

    kaip sustangrinti krutine, kuri labai issitempe nuo maitinimo ir didelio kiekio pieno.

    Pacioje pradzioje turejau daug problemu su krutim ,pieno latakai buvo uzsikimse ir pienas negalejo praeiti gerai keleta dienu, todel krutis buvo kaip aguruociai padideje.Dabar jau nebemaitinu ir nezinau, kaip galima butu atstatyti stangruma nors trupuciuka.Ar kremai veiksmingi?

    liutukasMoters sveikataĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    As naudojau is AVON toki geli krutines stangrinimo man jis labai padejo labai geras dalykelis ir strijas ant krutines balinair svarbu nera labai brangus.

    mamyciuke

  2. 3

    Na galima eiti i sporto kluba ir daryti ten spec pratimus kurie atstato krutines raumenukus,tada jos buna stangresnes,o tais kremais as tai nepasitikiu,man jie nelabai.

    pavasarinuke

  3. 3

    man po pirmo vaikiuko maitinimo(1m) labai padėjo Ferberlic krūtinės kremukas,super daiktas :) net vyras pastebėjo,kad greit atsistatė,aišku neideliai,bet vistiek faina,jis gal apie 40lt kainuoja,pasiklausk konsultantės:) ir dabar naudoju,bet .. matyt antras vaikiukas savo įtaką padarė(maitinau 1m5mėn),vos ne aplink visas krūtis sutrūkinėjo strijos,tai krūtinė nemanau,kad labai sustandės,bet dar bandau..

    tuti

  4. 2

    liutukas kremai veiksmingi tik tam kartui.gerai yra tol kol juos tepi..o po to krutine vel gryzta i esama padeti!

    nade

  5. 1

    Yra specialūs kremai, reik masažuot, sportuot, baseiną lankyt.. Na ir turėtų nors kiek atsistatyt.

    Jorkaile

  6. 1

    sporto klubastai gerai,bet dabar tikrai atkrenta, nes neturiu su kuo savo turta palikti...

    liutukas

  7. 1

    Geri yra Body Shopo kremukai krutu stangrinimui is serijos Body Focus, pati isbandzius ;)

    Anonimas

  8. 1

    Kremai gali buti tik kaip pagalbine priemone, o daugiausiai manau rezultatu tiketis galima is sporto ir specialiu pratimu krutinei. Gal dar kontrastinis dusas itakos turi.

    kvapni_feja