• 7ats.

    del pienuko saldymo

    Noriu paklausti mamyciu kurios esate saldziusios piena. Ar galima kokia viena ar dvi dienas nutraukta pienuka palaikyti saldytuve kol susikaups jo reikiamas kiekis ( pvz. 180 ml ) ir tik tada uzsaldyti ? Nes vienu kartu neiseina nutraukti pienuko is karto daug. Ir dar - ar pirkote specialius maiselius / indelius ar tiesiog saldete i maziukus stiklinius indelius pvz nuo kokio padazo ar pan. ? Dekoju labai uz atsakymus.

    postera4Pogimdyvinis periodasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    Nepatarciau ir as tiek laikyti,dar diena,tai dar dar,bet dvi,geriau nerizikuok.

    pavasarinuke

  2. 4

    na nera gerai dvi dienas laikyti saldytuve piena ir laukti kol susikaups reikiams kiekis..geriau kiek nusitraukei tiek ir saldyk

    nade

  3. 2

    as per diena budavo surenku ir uzsaldydavau.na gal kam ir juokinga bus, bet as saldydavau i leduku maiselius,pagalvojau juk vandeni saldom tai nieko nebuna, o kas gali atsitikti su pienuku.
    jei per 6men nesunaudodavau,tai pildavau i kosytes.taip dariau kai sunelio susilaukiau.
    o dabar mazaja maitinu ir nenusitraukineju,nes nelieka laiko.

    okse0711

  4. 1

    Man krutu masaziste pasake, kad negalima. Galima tik per diena surinkta pienuka uzsaldyti ir tai galima laikyti tik 3 men, bet jeigu nori laikyti iki 6 men, tai tada tik kosytes galesi virti is maisyto pienuko. Bet jeigu butu nemaisytas, tai galima ir iki 6 men laikyti saldymo kameroje ir duoti vaikeliui atsigerti. Tad geriau as nerizikuociau. Pirkau avent indelius ir irgi parasydavau data ir uzrasydavau "maisytas" ir "nemaisytas".Jeigu tau neiseina 180ml surinkti per diena, tai tada bandyk po 90 ml saldyti. jauciu tu nori tuos 180 sumaitinti veliau vaikiukui? jei taip tai geriau po 90 ml du maisiukus arba indelius pasildyk ir duok vaikeliui. Manau, tai butu idealiausias variantas.

    Viliukas

  5. 1
  6. 1

    taip negerai laikyti saldyk tiek kiek pritraukei.as saldydavau avent indeliuose .ant dangtelio datair diena uzsirasydavau kad nesumaisyciau.

    Anonimas

  7. 0

    kiek man teko girdeti tai pienelio usaldant negalima maistyti,jis turi buti sviezias.Na bet gali buti kad kitos mamytes maiso,asmeniskai as taip nedareu.o nepamirskite to mamytes kad saldymo kameroje turi buti nemaziau kaip 20minus.

    oksaniukas19