Atsakymai

  1. 2

    intymia vieta paludavau vien vandenuku..o grindis ir indus ploviau su tam skirtomis priemonemis..juk jos per rankas nieko nekenkia vaisiui

    nade

  2. 2

    kosmetika ir intymios higienos priemones naudojau taip pat kaip ir iki nestumo, viena karta ir plaukus daziau nestumo metu... o visokiu buitiniu valymo darbu, priemoniu, ju kvapu vengdavau ir stengiausi kuo maziau tureti kontakto su chemikalais...

    romantike

  3. 2

    stengiausi kiek įmanoma vengti visų valymo priemonių. Atvirai pasakysiu, kad beveik nevaliau langų ir vonios kambario, tik kai jau laaabai baisu būdavo. Jeigu priemonė purškiama, tai užsirišdavau kokį rankšluostį ant nosies (kad neprisikvėpuočiau tos chemijos), plaudavau tik su guminėmis pirštinėmis. Na ir šiaip stengiausi kuo daugiau saugotis ir vyrui pasakiau - pyk nepyk, bet idealios švaros nebus, nes sveikas kūdikis man kur kas svarbiau. O kosmetikos natūraliai gavosi, kad irgi beveik nenaudojau, nes anksti išėjau į dekretines, o dar prieš tai atostogas pasiėmiau, tai lindėjau namuose ir nieko nereikėjo. Tiesa, kartą plaukus dažiau, bet dabar tai taip nesielgčiau. Kodėl? Vaikiukas gimė su didžiule karpa prie ausytės, o karpa reiškia užterštą organizmą. Tai va, reikia per nėštumą savęs ir vaikelio žiūrėti, o ne grožio.

    bum

  4. 1

    tvarkiausi ir namus ir naudojau ivairias higienos priemones ir jokiu pakitimu nepastebejau

    ruta26

  5. 1

    Naudojau ir buitine chemija ir kosmetika, tik intymiai vietai nenaudojau, o daugiau naudojau, ko reikia :)

    Indruke

  6. 1

    niekad su tuo bedu neturejau,tai ir demesio per dau neskyriau,su stipriom cheminem priemonem plaudama naudojau tam skirtas pirstines ir tiek.

    Indruleeeee

  7. 1

    as tai viska plovau kaip ir seniau nu bet tiesa sakant per nestuma nelabai ka tvarkiausi kosmetika irgi tokia pat naudojau, tik intymiai higiena buvau nusipirkus prausikli su 3,5ph tai labai jis man pagelbejo

    saldainioks

  8. 1

    na,kazkaip stengiousi ir nebudama nescia daugiau naudoti naturalius gaminius,tad per nestuma nieko ipatingo nedariau, aisku pasisaugodavau,kad neikvet kokiu negeru kvapu,valikliu ir pan,o dazytis daziaus minimaliai,tusas blizgis,plaukus daziau visad.

    Milana69

  9. 1

    aš tiek nėštumo metu, tiek bet kuriuo kitu metu stengiuosi išsiversti be chemijos, yra visokių natūralių priemonių, kurios nedirgina odos ir nekelia alergijos - tokias ir naudoju - čia jau mama taip įpratino, tai or nepasigendu chemikalų :)

    Ineta_

  10. 1

    Kosmetika, tai naudojau... na ne kiekviena diena, bet naudojau. Su chemija nelabai turejau kontaktu, buvo kas uz mane tuos darbus nudirbdavo ;) Aciu Dievui mergyte gime sveika.

    lip2kas