• 16ats.

    kontracepcija

    Kaip issirinkti kontracepcijos buda?Nuejau pas savo ginekologe,manydama,kad ji ka patars,atsizvelgdama i sveikatos bukle,bet ji patare paciai pasirinkti.Kaip jus,mamytes,issirinkot sau priimtina apsaugos buda,nes pasiula labai didele?

    ruta26KontracepcijaĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 5

    na nepatikima man pasirode tavo gydytoja...skamba taip lyg "pati sau pasirasyk nuosprendi(rizikuok issirinkdama tabletes ar pan.) o as tau pritarsiu"bet kalta tu pati busi....na nezinau,siaip visi ginekologai turetu pirmiausiai atlikti visus butinus tyrimus o tada jau spresti kokios tau tabletes tiktu ar net duotu maziau zalos...cia lygiai ta pati situacija lyg nueitum i vaistine ir pati issirinktum sau vaistus nuo kuriu nezinai kaip bus.manau nueik pas kita gydytoja ir paziurek ka kita pasakys...cia juk vistiek vaistai.

    Pearl

  2. 4

    Sunku pasakyt ka naudoti, siaip daktarai pataria. Ziedai, pleistrai, tabletes manau, kad vienodai kenkia. As tai uz prezervatyvus, kuo maziau tos chemijos ir taip su maistu nemazai gaunam:)

    adkia

  3. 4

    na as nusprendziau kontraceptikus naudoti, man jie atodo saugiausiai. noreciau spirale isideti, bet bijau sako kaikurioms menesines pasidaro labai gausios ir skausmingos ir plius dar organizmas gali atmesti vel visokios problemos.

    Vaidole

  4. 3

    turi pati apsispresti kokios nori kontracepcijos nes tau kai kuri gali buti tiesiog nepriimtina yra zvakutes kurios reikia isideti i maksti kaikurioms tai nemalonus procesas ir renkasi geriau gerti piliules taciau toks budas ir nevisoms tinka nes negali praleisti nei vienos dienos, toliau kitos renkasi pleistrus bet yra tokiu kurioms geda kad kiti mato ta pleistra ir siaip galvoja kad nepatikimas nes lipdomas ant kuno, yra spirale kuria ideda ilgam laikui kuri taip pat turi savo minusu, ir galiausiai daugumos megiami prezervatyvai kur visi galvoja kad jie nekenkia taigi ten lateksas ir jis taip pat istepamas ivairiom medziagom, turiu pavyzdi viena moteris penkis metus saugojiosi prezervatyvais ir nebegali pastoti.

    aistiute

  5. 3

    as tai naudoju prezervatyvus. nuo tableciu storeju, isbandziau kruva rusiu, o ir nuotaika labai veikia man tos tabletes. be to, esu vienas gerusi 3metus ir paskui ginekologe sake, kad metus neturiu sansu pastoti - taip "nukenksminta" viskas buvo :(((

    Elevina

  6. 3

    Taip, pasiula siais laikais tikrai didziule. Todel nenuostabu, kad gydytoja pasiule tau paciai issirinkti kontracepcijos buda. Bet tai nereiskia, kad jai vienodai rodo. Tau juk reikia tik pasirinkti, kokios formos kontracepcijos nori, o tada jau ginekologe tau patars, kas is tos rusies vaistu tau butu tinkamiausia. Turbut patogiausia butu ziedas arba spirale, nes apie juos nereikia kiekviena diena prisiminti. Na, o as bandysiu hormonines tabletes, nes man po gimdymo ir gimdos kaklelio bedu reikia sureguliuoti hormonus.

    Agne

  7. 3

    kontracepcijos budu yra paciu ivairiausiu, nuo naturaliu iki cheminiu.
    as kartais naudoju parmatex zvakutes ir krema.kazkaip esu pries kontraceptines tabletes.

    Milana69

  8. 2

    geriausia yra spiralė, nes saugiausia ir hormonu nereiks gerti, bet kazkodel ginekologes siulo tabletes, kad mane nervina, visu pirma jos kainuoja nemazai ir visu antra as ju tikrai nesiruosiu gerti. kada taip paskaiu, tai man atreze, kad spirales uznesa infekcijas ir t.t.

    vinipukas

  9. 2

    man ginekologė pasiūlė - vartojau KT.

    Ineta_

  10. 2

    na as rinkausi,pagal kaina siuo atveju..ir pasirinkimu nesiskundziu

    nade