Atsakymai

  1. 6

    jau mano koks nekantrus tai sakes , jei vaikas pas ji truputi ilgiau paverkia liepia man paimt nuramint nes jam neiseina tada jis nervuojasi :)

    kristale

  2. 6

    Mano vyras pakankamai kantrus,netgi kai kuriuose situacijose dar kantresnis už mane,gal čia nuo žmogaus temperamento priklauso?Arba gavau kantrų vyrą ;-)

    debesėlis

  3. 5

    manau kad tai labiau priklauso nuo paties zmogaus charakterio savybiu...

    poolman

  4. 4

    todel kad jie vyrai-nejaucia to ka jauciam mes ir nesupras musu taip kaip noretume :) dar manau labai daug turi reiksmes patys kokioje seimoje augo ir koks jo tevu poziuris buvo i vaikus ir bendra darba ju atzvilgiu :)

    Rita

  5. 3

    jie istikruju patys mazi vaikai, ir jiem sokas istinka kai be ju atsiranda dar kazkas atsiranda mazas zmogutis kuriuo reikia labiau rupintis. ir beto praleistu tiek laiko kiek mes su maziukais ir jie isiugdytu kantrybe

    saule

  6. 3

    as irgi gavau kantru vyra, bent jau su vaiku tai tikrai :)

    Ausrute

  7. 2

    na mes turbut igaunam motiniska instinkta pagimdziusios ir daugiau laiko praleidziam su vaikais nei teciai,bet ir ne pas visas mamas yra kantrybes...

    daina

  8. 2

    man pasiseke. mano kantrus. pradeda verkt nuramina, neduoda man jos is kart, nors man uztektu tik ant ranku ja paimt. bet tvarkosi pats. taigi kazkaip ramiai galiu palikti juos vienus jei reikia kur iseiti, nes zinau kad vaikas nebus paliktas issiverkti, kaip kad kiti palieka.

    ausra2

  9. 2

    o man pyktis ima,kad tiek mažai laiko vaikučiams duoda ir visai nenori prižiūrėti ar manes išleisti kur....

    Liuka

  10. 2

    Sunku pasakyti kodel, bet ir maniskis labai nekantrus su vaiku. gal todel, kad su vaiku ne taip idomu, kaip su kompiuteriu:)

    dianela