Atsakymai

  1. 1
  2. 1

    as pavelavau ir nedariau, nes eiles buvo ilgos, neprieme. Zinau, kad gali ivykti persileidimas, bet tai uzima tik 1%.

    vinipukas

  3. 1

    Jau siandien poto tyrimo,ir tikrai nemalonus toks.. Bet nieko viskas gerai..mano mazylis duodasi kaip reikiant,dekui Dievui.. :)

    maze

  4. 1

    Na tikiuosi istversiu... Labai baiminuos del to tyrimuko..

    maze

  5. 1

    man tai ėmė vandenis per pilvo sienelę, tai dūrė su adata į pilvą, prieš tai ištepliojo su jodu, nelabai malonu buvo, bet ištverti tikrai galima, tik va mažius nelabai norėjo pasitraukti, o gydytoja jo užkliudyt su adata nenorėjo tai vis pilvą judindavo tai šiek tiek pasitraaukė ir tada jau vandenų paėmė, bet viskas gerai baigėsi :)

    auvilė

  6. 1

    man eme vaisiaus vandenis,jausmas buvo kaip noretumem sisioti :) man dar papuole i kraujagysle ,bet nieko,siaip labai bijojau,bet neskaudejo,lelyte savo visa laika maciau per monitoriu,jo miegojo,net nieko nepajaute. Viskas vyko,kai dukrai buvo 17sav. O tavo atveju,manau gydytojau zino,ka daro,juk musu nuomones gali nebent tave tik apraminti arba atvriksciai,sukelti dvejoniu. Sekmes,tau ,viskas bus gerai :)

    sapriene

  7. 1

    Man dabar nera pasirinkimo... Darytis ji turiu..

    maze

  8. 1

    pervelu..as vietoj taves jau nebesidaryciau

    nade

  9. 1

    Na reikia tiketis,kad viskas bus gerai... Labai pergyvenu...:( o ar labai skausmingas tas tyrimas kai ima vaisiaus vandenis?

    maze

  10. 1

    man irgi darė genetinį tyrimą kai ėjo 21 savaitė, nors genetikai rekomenduoja daryt iki 20 sav. bet tiesiog eilės buvo labai pas tuos genetikus ilgos, tai ir užtempėm, bet viskas buvo gerai ir mano sūnelis pasirodo visai sveikas buvo, nors kraujo tyrimas priešingai rodė, o prarast leliuką po tyrimų tikimybė labai labai maža.
    bet tau čia turbūt tyrimą darys dėl tos stuburiuko išvaržos, tai gal visai kitoks bus nei man, nes man ėmė vaisiaus vandenis iš pilvo, bet nepergyvenk, viskas bus gerai

    auvilė