• 7ats.

    Kraujavimas mylintis po gimdymo, gal kam taip buvo?

    Beveik pries 2 menesius pagimdziau leliuka. Zinojau, kad myletis galima praejus 6 savaitems. Praeita savaite bandem pasiut su vyru dviese, taciau sekso metu pradejau siek tiek kraujuoti... Kraujo daug nebuvo, greiciau patepliojimas, bet vis tiek labai neramu. Kudikeli gimdziau pati, siek tiek iplyso kanlas... Ar galejo buti dar nesugyjus plysimo vieta, ar akto metu galejo kas ivykt?
    Zinau, kad reiks krieptis konsultacijai pas gine, tiesiog idomi jusu nuomone, gal kam taip buvo?

    labrolladyMoters sveikataĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    as manau, kad nieko baisaus. Jau turejo but viskas sugija, negalejo iplysti o skausma jausi dar ilgai... As dar po metu jauciau kad buvo siuta. Pagal kraujo spalva galima pasakyti ar tai senas kraujo kresulys, ar ne.

    Aurvile

  2. 2

    nieko baisaus, manau. net nepamenu, ar kraujavo pas mane, bet normalu, kad pirmi santykiai po gimdymo ir siek tiek patepliojo. uztat pamatysi, seksas po gimdymo, kur kas gersenis :)))

    Elevina

  3. 2

    na jei jau labai siautet, tai gal viska sujudinot, ar gimda gal dar nebuvo iki galo issivalius. jei kraujo nedaug ir kraujavimas greit baigsis manau nieko baisaus. bet pas ginekologa geriau nueiti. na maza kas..

    lip2kas

  4. 1

    Po gimdymo pirmais kartais reikia myletis labai svelniai be jokiu sokinejimu,tada gali suprasti ar viskas uzgijo ar ne,o jei vyras stipriau paeme tai galejo tiesiog kazkut truputi nubrozdinti kur dar ne visai uzgije buvo

    mamka

  5. 1

    manau kad nieko baisaus papraščiausia dar iki galo gimda neišsivalė

    xxxxx

  6. 1

    na gali buti,kad jei buvote labai isiaudrine kazka sujudinote ten viduje..siulyciau nueiti pas ginekologe pasirodyti

    nade

  7. 1

    2 menesiai dar trumpas laikas po gimdymo. Dar visko gali buti. Ir po pasimylejimo ir siaip gali pateplioti. Nesibaimink.

    Linute39