Atsakymai

  1. 5

    as visada vaziuoju apsipirkineti su vyru ir vezimu.

    Erika

  2. 4

    sutinku su jumis, parduotuves pas mus su vezimukasi nepritaikytos dar.

    gustas

  3. 4

    ne stengiuosi apsipirkti eiti viena nes su vezimeliu nepatogu neina pravaziuoti niekur ir vaiko tasyt nenoriu

    inga3

  4. 4

    Ir as susiduriau su problema, kad ne visur pravaziuosi. Esam su vyru net vezima nese laiptais i vaikisku prekiu parduotuves (tai gerai, kad dviese buvom), esu ir ne karta apsisukusi ir grizusi atgal. O juokingiausia, kad pvz. Akropolio maximoj kudikiu skyrius taip uzgruzdintas, kad norint praeiti ten vos nevirsta viskas (jau nekalbu, kad su kitais tai niekaip neprasilenksi).
    :(

    Ausra

  5. 4

    Man patinka maximoj, kad yra atskiros kasos tėvams su vaikais. Drąsiai naudojuosi šia kasa. O pvz., Drogas, tai tik su krepšeliu. Sako, labai vagia, tai ir neleidžia netgi su prekių vežimais.
    Kažkur skaičiau, kad Akropoly, pvz., į ZARA neleidžia, bet mačiau, kad su vežimėliais buvo įvažiavę. Kartais skaudu, kad ne visur gali įvažiuoti. O ką daryt, jei nėra su kuo vaiko palikt?

    elegancija

  6. 4

    Ziurint kokiu atstumu nuo namu parduotuve ir kokia ji. Tarkim Maximoj tikrai drasiai galima apsipirkti su vezimeliu. Bet tarkim superneto, cento, taupyk tai ten net be vezimelio turi atsargiai eit, kad ko nenumestum.

    Jurgute5

  7. 3

    nepasakyciau, kad labai patogu, bet imanoma... ir dar buna ir zmoniu, kurie nenoriai praleidzia, ar net stumdosi :(

    Ausrute

  8. 2

    Na mums patogu ir vietos uztenka :)

    Indruke

  9. 1

    Tiesio košmaras, padaryti praėjimai, kur su vežimėliu vos vos pralendi, čia kalbu apie maximą, nes joje dažniausiai prekinuosi, mano vežimėlis ir taip nėra platus, o su platesniu tai turbūt nepralenda pro tas "angas" ir dar vaikų skyriuje tiek ant žemės vitrinų prikrauna, taigi žino, kad į tą skyrių moterys dažniausiai su vežimais važiuoja, nu bukagalvių kontora.

    iinnggaa

  10. 1

    einu i didesnius prekybos centrus

    ruta26