Atsakymai

  1. 3

    Aš pati niekada neverdu uogienės, parsivežu iš uošvės..aš nebent prisišaldau uogų žiemai, į dėžutes ar krepšelius prisidedu vyšnių, serbentų , braškių...Man asmeniškai tai ir tas ir tas gerai, šaldytų uogų tai deduosi nes verdu saldžią sriubytę, kompoto išsiverdu, ar ant kokio pyrago uždedu, o kartais ir vienas valgau...šiemet labai šaldytos uogos pravertė nes gerai nuo mažakraujystės serbentai, mėlynės šaldytos..

    laimike

  2. 2

    Braškės trinu su cukrum ir šaldau, nes tokias mano sėnus labai mėgsta.O mėlynės man skaniau virtos. Vyšniasir kitas uogas irgi verdu, nes tiesiog šaldiklyje nėra tiek vietos, kad galėčiau daug uogu prisišaldyt :(

    trejetukas

  3. 2

    ir šaldau ir verdu,o dar skaniau pvz.paimu nuplautas braškes susmulkinu su grūstuvu ipilu cukru ,viska sumaišau ,tada sudedu i šaldymui skirtus indelius ir viska i šaldikli.mmmmmmmmm........ kaip skanu

    xxxxx

  4. 2

    As saldau, ypac skanu braskes trintos su cukrumi, uzsaldasu ir jokio vargo, nei virti nereikia :) Mano mama verda, tai jei duoda ir virtu , bet manau, kad saldytos geriau, daugiau vitaminu pasilieka

    Indruke

  5. 2

    Geriau saldyti, manau kad sveikiau. Jau uzsisaldziau nemazai melyniu, dar planuoju juoduju serbentu uzsisaldyi, bei uogienes siek tiek isvirti:)

    kvapni_feja

  6. 2

    mums kazkaip skaniau saldytos,uzsisaldome avieciu,,melyniu,ir vitaminu daugiau lieka:)

    sandritute

  7. 1
  8. 1

    sveikiau šaldyti, nes verdant žūna visi vitaminai, bet darome ir taip , ir taip, nes žiemą norėsis ogienių. Dabar kartais nusiperkame pirktinių marmeladų, nes jie nėra saldūs, todėl patinka.

    vinipukas

  9. 1

    Ir saldau ir verdu, visko po truputi.

    ZivileN

  10. 1

    Ziemai uogas saldau. Man daug skaniai, galbut ir sveikiau yra. Be to saldytos uogos pas mane greiciau susivalgo, o uogienes buna prastovi pora metu. Tai jei tam kartui uogienes noriu, begu stiklainiuka imti pas mama ;-)

    Imbiere