• 23ats.

    Ar buna kad i jusu duris pasibeldzia ivairus, religines knygas,brosiuras siulantys pirkti zmones?Kaip mandagiai ju atsikratyti?

    neseniai i duris paskambino kazkokie du Jehovos garbintojai,prisistate ir pradejo kalbeti apie pasaulio sukurima ir pan.pasakiau kad einu migdyti vaika pietu ir atleiskit neturiu laiko.zodziu jie man ikyrejo gal 20 minuciu kol nebeapsikentusi tiesiog uzdariau duris.siandien kazkas skambina i duris,matau vel jie su cemodaneliais pilnais religiniu knygu.neatidariau.labai nemegstu kai ikyriai kazkas yra brukama,o jei dar kart ateis itariu teks pamirsti mandaguma...nes tokie pasakymai kap aciu manes nedomina jiems neaktualus vistiek savo varo ir viskas..

    sandrituteSu aplinkiniaisĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    Taip, pas mane tokie tipeliai taip pat uzsuka ;-) niekad ju nevijau, bet ir i namus nesikvieciau, tiesiog tarpduri ju paklausau. Kaip tik pradeda kazka pasakoti ar i koki susiburima kviesti, graziai pasakau, kad nelabai turiu laiko klausytis ir pasakau, kad butinai perskaitysiu tuo metu duotus lankstinukus ar knygeles. Nezinau ar tiesa, bet esu senei girdejusi, kad tokie zmones hipnoze veikia ir kad ju tose knygutese taip pat hipnozes kazkiek yra, uztai niekad nesu skaicius ju duotu popieriu..

    Imbiere

  2. 4

    Pas mane iirgi buvo jachovos liuditojai buvo... Kaip ir nade rase, pirma karta maloniai isklausiau, taigi atejo ir antra karta, tada neatsidariau duru, o kai trecia karta atejo, vyras isejo ir pasake, kad daugiau nebevaiksciotu, tai ir nebeatejo po to karto :)

    Indruke

  3. 3

    nebūtinai turi belstis i duris man dažnai būna kad sustoju pasistatyti mašinos pav.prie parduotuvės tai ten ne karta mane jie atakavo

    xxxxx

  4. 3

    aha,,pas mane jau ne karta jie lankesi..tiesiog pirmaji karta as ju maloniai atsistojusi isklausiau..o kai pasisiule ateiti i kita karta..sakau as situo nesidomiu,todel nesivarginkite pas mane uzsukdami

    nade

  5. 2

    as visada pasakau kad neturiu laiko ir uzdarau duris, nes mandagumai jau nepadeda tokiu zmoniu atsikratyti :)

    Doviliuke

  6. 2

    tokie zmones seniau is tikruju daznai pasirodydavo musu namuose. nors leisdavau suprasti, kad manes tai nedomina ir, kad jie cia nepageidaujami po kiek laiko vis tiek pasirodydavo. izuliu kisimu atsilygindavau izuliu duru uzdarymu, o dabar tiesiog isvis vengiu daryti duris nepazistamiems zmonems.

    romantike

  7. 2

    na manes kadangi tokie dalykai nedomina tai graziai atsakau " dekui bet manes tai nedomina ir viso gero " .ilgai nemegstu klausyti to ka sie tikintys savo tikejimo zmones kalba ir net nenoriu gilintis,nes kaip zinia jie labai graziai moka "apsukti galva"...turiu savo tikejima ir man to uztenka.nereikia bereikalo ir jiems kalbeti ir man vargti ju klausantis o ir tam laiko visai nera...nes tik minute paklausyk ka jie ten sako nors minute tai ir vaikscios pastovei.

    Pearl

  8. 2

    Pas mane nėr atėję, bet jei taip atsitiktų, tai neleisčiau jiems kalbėt, o, įjungusi visus sugebėjimus, pulčiau siūlyt jiems savo knygų........apie, pavyzdžiui Kabalą. Sakyčiau, esu išpažinėja šito ir siūlau jums platinti ir pan. Jokių kitų religijų. tik ta viena. Na, arba, sakyčiau, vyras mano budistas, sužinotų kad jūs čia su savo liudytojais, tai geruoju, su jo temperamentu ,nei jums nei man nesibaigtų, Todėl greitai greitai tyliai tyliai ir niekad daugiau nebelskit į budistų duris

    labirinta

  9. 2

    taip buvo uzklyde,bet kadangi as esu piktoka tokiems zmogeliams tai tuoj pat pasakiau kad manes nedomina ju pasakojimai, o knygos tuo labiau,jokiu problemu, uzsisuko ir isejo. Manau kad tai dar vienas budas skirtas isvilioti is zmoniu pinigu.

    barskute

  10. 2

    Pas mus nebuvo dar apsilanke sie garbintojai, bet daznai uzsuka apklausas atliekantys zmones, ir stengiasi ibrukti ivairias anketas uzpildyti ir pan. Taip pat labai ikyrus, bet as net nesivarginu ju isklausyti, nes jiems neidomu kad tu neturi laiko. Tada uztrenkiu duris pries nosi ir tiek. Gal ir nemandagu, bet kitaip neimanoma.

    kvapni_feja