Atsakymai

  1. 1

    Ta vienkartine pasalpa moka nepriklausomai nuo to, ar kitoje salyje gavai ka nors, ar ne, visoms ji priklauso.

    Indruke

  2. 1

    Vienkartine gausi tikrai,o kitu,tai jei grysi atgal i UK tai nebegausi jokiu pasalpu,o jei liksi,gal kazkokiu ir galetum gauti,ziurint kokias pajamas gaunate seimoje.

    pavasarinuke

  3. 1

    Vienkartine tikrai gausi.Ir beje,mums nereikejo laukti 14dienu,kad galetume vel issiregistruoti is Lt.

    geguziukas

  4. 1

    vienkartine gausi jai,uzregistruosi leliuka,tai yra turesi pristatyti savo miesto metrikacijos skyriui uzsienyje isduotus ir i lietuviu kalba isverstus metrikus,jau su lietuviskais gali gauti pinigelius...bet turi buti registruota tu ir tavo lelius Lietuvoje,be registracijos negausi.Jai vistik tam laikui prisiregistruosi ir noresi issiregistruoti,turi praeiti 14 dienu,laika kelionei atgal turi palanuoti,be tu 14 dienu neisregistruoja.
    Cia tik vienkartinei,kitos pasalpoms daug salygu,nes gyvenam UK,pav.vaiko pinigu abiejose salyse negali gauti,tikrina gali tekti atiduoti ir daugiau nei gausi.sekmes.

    Asteja

  5. 1

    jai uzsieni tvarkysies pasalpas, tai lietuvoje negalesi daugiau i jokias pretenduot isskyrus ta vienkartine, nes tikrina, duoda uzklausima ar negauni pasalpos uzsieni. bet jai ruosies visam grist i lt tai be abejo gali visas tvarkytis kokias imanoma :)))

    Anonimas

  6. 1

    hm as gimdziau uk, taciau grizus i lt susitvarkiau ta vienkertine pasalpa 1430lt,nors uk gaudavau benefitus. si vienkartine pasalpa neturi itakos anglijos benefitams. priedo sia pasalpa gali susitvarkyt tik iki kol vaikui sukaks 1metai

    Anonimas

  7. 1

    Jai gausi uk tas pasalpas vienkartines tai cia LT negausi

    ikmeskute

  8. 0

    galesi gauti,ir dar plius gal galesi tvarkytis soceline pasalpa,jaigu kiekvienam seimos nariui neiseina po 300lt su biski

    chipsyte