• 11ats.

    kraujavimas po gimdymo.....

    Sveikos merginos noriu paklausti tokio dalyko. Gimdziau pries 7 savaites ir jau kokios 2 savaites kaip buvau nustojus kraujuoti visiskai .... taciau pries kelias dienas nezymus kraujavimas vel pasirode.... Kaip cia suprasti ? Ar taip buna ar verta sunerimti ? O gal cia menesines ? Taciau vaika maitinu pati krutimi ar gali menesines prasideti taip anksti ir taip nezymiai ? Pas gyd talonas tik po menesio ..... Aciu visoms uz atsakymus !!!!

    postera4Savijauta po gimdymoĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    O as tai sunerimciau,mano vienai pazystamai taip buvo,pradejo kraujuoti is naujo ir pasirodo kad jai net operacijos antros prireike,jei iseina,tai nueikit privaciai,arba eikit i ligonine,ten turetu priimti apziurai is karto,menesio as jusu vietoje nelaukciau.

    pavasarinuke

  2. 3

    as manau kad tai normalu, viskas tvarkosi, tad ir siektiek kraujo gali pasirodyti. o jeigu labai nerimaujat, tai pasiskambinkit gyd, ji tikrai atsakys i jusu klausima

    Mila

  3. 2

    aš manau kad organizmas dar tvarkosi ir gimda dar nėra iki galo išsivaliusi

    xxxxx

  4. 2

    po gimdymo dar puse metu tvarkosi moters organizmas, gimdos valymasis su petraukom irgi kai kam pasitaiko, visko buna. o gal labai sunkiai ka dirbai? pasitampei? nes didesnis fizinis kruvis po gimdymo gali sukelti kraujavima... o galbut cia ir menesines, jug ir maitinancios mamos suserga. na dabar stebek save, koks kraujavimas, kiek jis trunka, ir ar nieko neskauda, o kai eisi pas gydytoja pasiklausk jos del sventos ramybes ;)

    romantike

  5. 1

    na del ramumo siulyciau nueiti pas savo ginekologe,..bet manau jog tau nieko blogo nera..tiesiog tebesivalo gimda.

    nade

  6. 1

    gal gimda valosi o gal ir menesines, as susirgau po 6 savaiciu, ir sergu dbr kas men nors ir pati maitinu

    gintarevaldas

  7. 1

    man pries menesi tas tepliojimas buvo , o db jau gausokai sergu manau kad viskas cia normalu jai man atrodys kad reiketu nueiti tai ir pasitikrinsiu bet daba nematau reikalo gine sake jog gali jos Betkada atsirasti nors ir maitinant...

    ikmeskute

  8. 1

    man irgi taip buvo, kai nuejau pas gine, papasakojau viska, tai sake, kad cia jau menesines prasidejo. Nors as asmeniskai tuo abejoju, nes po to, kol nebaigiau maitinti nebepasirode menesiniu, tik kai baigiau maitinti jos atsirado. Manau, kad tau tiesiog valogi gimda.

    Indruke

  9. 1

    Man ir taip buvo ir nesupratau ar cia menesines ar kas cia man ,bet db viskas aisku

    ikmeskute

  10. 1

    Nesibaimink,nieko tau blogo nera. Dar ilgai po gimdymo valosi moters organizmas. Kitoms tai uztrunka apie puse metu.

    Linute39