• 20ats.

    ar duodat vaikams baronkyciu ar kazko panasaus pakramsnot?

    mums virs 8men jau, vis nuperkam baronkyciu, aisku, akiu tada reikia nenuleisti nuo leliaus, bet jau bando kasti :) duodam morka nuskusta, agurka, bet labai jau baisu, kad nepaspringtu. o lelius toks zingeidus baisiai - viskas idomu, megsta pats atseit valgyti :)))) ar duodat kazka panasaus jus?

    ElevinaMaitinimasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 6

    mes tai jau turbut nuo kokio 5 menesio labai megstame paprastus nesaldzius kukuruzus ciulpti.labai skanu ir nereikia bijoti, kad uzsprings, nes jie burnyteje istirpsta.dar labai avizinius sausainukus megstame paciulpti.

    Tanniuke

  2. 4

    Zinoma kad duodavome,baronkytes pagrindinis musu uzkandis budavo,ne kiek pavalgyt reikedavo,o kiek paciulpti,aplaizyti ir siaip psizaisti,visada namie ju turedavome :)

    pavasarinuke

  3. 3

    taip duodu,aisku irgi stebiu kad nenuleistu ir neuzspringtu.maciau parduotuvese yra jau sausainiu spec.tokiems maziukams,kurie ciulpiami istirpsta.mano mergytem jie labai patiko :) ir mazesne tikimybe kad uzsprings.tik kaina ju ne tokia jau maza.

    Pearl

  4. 3

    maniskems tinka ir baronkytes ir dziuveseliai,bet kai mazesnes budavo tai labiausiai duoniukai,jai nespringdavo.Kai dygsta dantukai ,vaikai labai megsta pamasazuoti dantenas tokiais kietasi maistais:),tik reiktu su prieziura

    lira1111

  5. 3

    Na aš tai duodavau tokio amžiaus sausainiukų,duoniukų-jie patirpsta greit apseilėti ir kad pasprings vaikutis tikimybė lieka labai maža.

    Vilmiene

  6. 3

    mano mergyte 8men jau turejo viena dantuka,bet tada jau jai labiau patikdavo toks maistas,kuri galedavo pati "kramtyti",taj jau nuo tada ji valgo visokius sausainukus,barankytes,agurkiukus sviezius ir raugintus,kazkaip springimo atveju nepasitaike.

    daina

  7. 3

    as tai duodavau jau tokio amziaus tik ziuredavau kad nebutu per kieta, visada pirkdavau minkstutes storesnes baronkytes, o vat morkos ar agurko neduodavau,nes manau kad tikrai nemazas sansas paspringti, duodavau obuoliuka tik isukdavau i merliuka ir nepaspringdavo ir skaniai pakramsnodavo.

    barskute

  8. 3

    jau nuo penkto menesio duodu baronku,sausainiuku lietuvisku"gaidelis"

    nade

  9. 3

    as pati dar neduodu, bet maciau kelios drauges Duoniukus dave vaikam tokio mazdaug amziaus. Labai noriai jie juos 'ciulpe' kramsnojo pasieme.

    titina

  10. 3

    As tai duodavau hipp sausainius pagrausti, o tik veliau baronkites, nes viena karta vos nepaspringo jomis.

    ZivileN