Atsakymai

  1. 3

    mano brolio zmona skrido su 3 savaiciu dukryte i lietuva..tai skrydis praejo gana sklandziai,.ir kudikis gana normaliai i viska regavo

    nade

  2. 3

    keliavome masina 2000km atostogauti,prie jodosios juros,leliui buvo4.5menesio.karstis,bet pernese kelione neblogai.pati maitinu tai nereikejo misinuku daryti.manau kad toks mazylis net nepajus kaip lektuvas bus jau nusoleides.

    aurikuka

  3. 3

    Teko skaityti, kad galima be baimiu su tokiu leliuku skristi lektuvu, jei kelione trunka 2-3val. Naujagimiai daug lengviau pernesa skrydi, nei vyresni vaikai ir jiems ne taip uzgula ausytes, kaip suaugusiems :)
    Tiek tepamenu :)
    Na manau vaikelis dar nesupras, ar jis lektuve, ar namie, svarbu, kad jaustusi saugus salia jusu :)
    Geros keliones :)

    asareja

  4. 2

    mano drauge kaip tik su tokiu leliu ir skrido pirma karta, tai vaikiukas visa laika pramiegojo ir nepajuto nieko. geros keliones.

    wiktoriuke

  5. 1

    as skridau su 4 men. dukryte. na zinok keliones su tokio amziaus vaiku nekartociau. zinoma, vaikas vaikui nelygu. manoji praverke vos ne visa kelione, o dar viena skridau, tai is viso sunku. jei ne viena skrisi gal ir ne taip sunku bus.

    lip2kas

  6. 1

    su tokiu maziuku neteko skrist bet kai skridome labai daug skrido ir mazuciuku vaiku.jie visi labai ramei regavo ir i pakilima ir nusileidima.

    viktorijaz

  7. 1

    Pusantru metu vaikas iskart uzmigo lektuve, o sesiametis kaip pramoga sugalvojo i tualeta lakstytt. Vyresniam labai patiko.

    Jorkaile

  8. 1

    SU TOKIO AMZIAUS DA GERIAU VISA LAIKA VAIKIUKAS PRAMIEGA O MES DABA KAIP SKRENDAM SAVO MAZIUKA NESUGAUDOM PO LEKTUVA KAIP DUODASI

    VANESA8381

  9. 0

    kodel mano atsakyma rodo kaip anonimo?://

    agniete

  10. 0

    aciu uz atsakymus:)dabar daug ramiau bus ruosiantis kelionei:)

    Anonimas