Atsakymai

  1. 3

    As verdu burokeliu sriuba, paskui viska pertrinu, pridedu grietines ir labai skanu :)

    Jorkaile

  2. 2

    pasinaudojau vienu receptuku iš mamanijos receptų skyrelio, ir į burokų sriubytę įdėjau ryžių. Mano dukrytei tai irgi patiko. (Paieškoje suvedus 'burok' galima daugiau info apie burokėlių virimą ir pan. pasiskaityti).
    Mažoji valgo burokėlių sriubą, ir netgi burokėlių salotas. Kažkaip jai tas skonis patiko, tai problemų dėl pratinimo prie tokio maisto man nebuvo.
    Kaip tik paskutiniame žurnalo "Mažylis" numeryje skaičiau apie vaikų pratinimą prie maisto. Ten buvo aprašomas eksperimentas, kai mamos pratino savo vaikučius prie naujo maisto (būtent burokėlių). Tai tos, kurios naują maisto skonį vaikučiui siūlė 10-20 kartų ilgiau, t. y. nenuleido rankų, kai jis pirmus 10 kartų to maisto atsisakė, po kiek laiko vaikai mielai valgė burokėlių sriubą, salotas ir pan. O tos, kurios po kelių siūlymų daugiau burokėlių nebesiūlė, taip prie jų ir neįprato.

    elegancija

  3. 2

    Labai noreciau,kad valgytu,bet nuo pat gimimo ju nevalgo,o mes su vyru megstam labai.Gaila ,kad taip ,juk jie taip sveika.

    geramama

  4. 1

    mazyliai virdavau tokia darzoviene, bulvyte,morkyte, vistienos gabaliukai ir idedavau burokelio,nelabai grazus vaizdas sutrynus,bet dukrytei budavo skanu ir zinoma sriubyte burokeliu valgome.

    barskute

  5. 1

    maniske tai is saltibarsciu valgo,o sriubytes ne [ 1,3m ]

    ausrab

  6. 1

    nelabai daznai ir patys juos valgome,nebent tetukas isverda savo firmine burokeliu sriubyte,arba su saltibarsciais,vaikas megsta sias 2 sriubas,o i kosytes kai dedavau tai nevalgydavo burokeliu..

    sandritute