Atsakymai

  1. 2

    niekada neteko kraustytis su barniais .mama mano labai mylejo savo zenta.

    deimantina

  2. 2

    Vat ir pas mane dabar situacija, kad kraustomes po keliu dienu. 3 metus isgyvenom. turejom is karto gyventi atskirai, bet staiga mire tetis ir pasilikom, nes mamos pasigailejom. deja, ji musu dabar nesigaili... manes nesigaili... kazkokius ultimatumus nustato- jei issikraustysiu, tai galiu laikyti, kai praradau mama ir mociute ir tegul man seima bus uosviene ir vyro seima... Mama uzsispyrusi ir isdydi. Nezinau, kiek laiko tures praeiti kol atleis, susitaikys ir nores pamatyti dievinama anuke?

    dianela

  3. 2

    na ne su trenksmai issikrausteme, bet kaip sakant su malonumu ir palengvejimu, nes gyvenimas su tevais tikai buvo labai isvargines emociskai, nes labai jautesi tas nepasitenkinimas mano vyru...kazkaip mokejome viska tyliai ir ramiai isspresti.

    Benikiux

  4. 2

    pas mus buvo tokia situacija,kad mano isrinktasis nebuvo labai prie sirdies tevams,kaip visi jie norejo labiau apsirupinusio,geriau issilavinusio,daugiau pasiekusio,na ir su trenksmu pasakiau kad cia mano pasirinkimas ir isejau gyventi pas ji..nuo tada jau praejo 6 metai,su tevais bendravimas nenutruko,ir zenta jie jau gerbia,tiesiog irodeme kad patys mokame isgyventi,uzsidirbti..jau net mama pradejo sakyt kad tiek daug dirba mano vyras,tegu dazniau pasiima laisvu vargselis:))

    sandritute

  5. 1

    na panasiai buvo, bet dabar tai busima zenta vos ne ant ranku nesioja :DD

    panduke

  6. 1

    oi ne , mama puikiai su zentu sutaria o ir patiko nuo pat pradziu tai problemu tokiu niekad nekilo ir nekyla

    Mazute

  7. 1

    ir mano gasdina, kad pasigailesiu, grisiu nescia, be pinigu... Visiems pasakoja, kokia as negera, kad ji man tiek padejo, a as ja palieku...

    dianela

  8. 1

    taip man taip buvo sake tu dar pasigailesi kad iseini pamatysi grysi, tada buvo baisus barniai. Dabar su vyru jau 8m kai kartu ir viskas susitvarke savaime baigesi barniai ir pikciai

    melinake

  9. 1

    taip galejo atsitikti, nes nemego ir nemegsta, tik visa laimė jis kartu negyvena, bet jei tektų gyventi kartu butume greitai iškraustyti. Negaliu suprasti tokio mamos požiūrio, nes jis nieko nepakeis, tik arba iškirs arba praras bendravimą su dukra.

    vinipukas

  10. 1

    na mums taip neteko isejom gyventi kaip tik susituokem o kaip buvom nesusituoke nomavomes buta

    raminta