Atsakymai

  1. 2

    as dirbau pardaveja iki pat dekreto pradzios,na aisku su didesniu pilvuku jau sunku bebuvo

    ruta26

  2. 2

    dirbau pries daugiau nei 2 metus,bet ne padaveja,o barmene.Juk i dekreta tai 30sav.isleidzia,o pas mane jau pilvukas buvo nemazas.Nors kartais ir tekdavo viena kita staliuka aptarnauti ir nemaciau problemos,man netgi patikdavo paziureti zmoniu reakcija,

    geramama

  3. 2

    As iki pat dekreto dirbau pardaveja prekybos centre, tai teko ir tuscios taros dezes kelnoti ir kitus darbus dirbti. Bet bendradarbiai ir virsininkai suprato r zinojo, kad jei ko negaliu daryti, tai taip ir pasakydavau, ir neversdavo.

    Indruke

  4. 2

    nu pa smane dare pilvuko labai nesimate, o be to jei as turiu kontrakta as turiu dirbti, nes ispanijoj pagal istatyma mane tik nuo 20 savaites turi isleisti i dekreta. fabrike dirbo dar viena bendradarbe tai ji isvis iki 6 menesiu dirbo fizini darba. juk dirbi ir ziuri kad butu socialines garantijos.

    wiktoriuke

  5. 2

    as iki 20 savaites dirbau fizini darba, rusiavau vaisius vienam fabrike, tekdavo ir dezes pakelti iki 8 kg. bet kai suzinojo kad laukiuosi nunesdavo man dezes.bet as pati save pasaugodavau jei klo matydavau kad negaliu taip darbe ir pasakydavau.
    ir padaveja dirbau vienam bankete 18 savaiciu, bet nesiau po maziau leksciu ir dave artimesnius staliukus nes zinojo kad laukiuosi, tas nebuvo jokiu problemu.

    wiktoriuke

  6. 1

    iki 5men tik dirbau, nors darbas buvo sedimas ir nefizinis aš paemiau neisnaudotas atostogas. visai neturejau noro dirbti, nes pilvukas nebeleido patogiai sedeti.

    vinipukas

  7. 1

    as tai pat dirbau barmene budavo kad reikia prekes susideti bet juk reikejo isdirbti iki 30savaites pilvas nemazas buvo

    raminta

  8. 1

    as kai laukiausi ir jau buvau su gana dideliu pilvu dirbau padaveja,nes tada mokiausi ir man kaip tik buvo istisine padavejos praktika.

    daina

  9. 1

    Dirbau barmene iki pat dekreto dienos, tai po vasaros sezono pati ir staliukus aptarnaudavau, ir deziu pakilnodavau, backu paridendavau, nors bendradarbiai aplink mane labai sokinejo, visur, kur sunkiau, padejo. Ir nieko nenutiko, susitvarkiau su viskuo ir visi stebejosi, kad as vis dar sugebu dirbti, nors pilvas 7 menesiu tikrai jau nemazas buvo. O klientai tik dziaugesi, vis klausdavo, kada jau ivyks stebuklai, vis pasiteiraudavo apie mano sveikata. Bendradarbiai netgi lazybu punkta vietini padare: state litus, kuria diena as pagimdysiu :)))) Buvo linksma.

    Agne

  10. 1

    tai aplinkiniams atrode normalu kad tu su pilvuku lakstai?

    gerimanta