Ogi labai paprasta: Imama krutinele, ja supjaustome lazdelem geriau per visa kfile ilgy, nestorom juostelem. Narinatui: betkokie prieskoniai ka turi. As dazniausia dedu: druska, pizos prieslkonius, mairuna, ir vistienos prieskoniu, dar amerikietisku bulvyciu prieskoniu*jie turi labai idomu skoni), cesnako ispausti, ir viska sumaisyti, pasimarinavimui uztenka puses valandos. Tada i kiausinio plakyma sutrinti dar cesnako, druskos vos vos, ir pipiru. Pamirkyti i plakini ir i dziuveselius gerai isvolioti, rankose apspaudyti, kad tikrai gerai priliptu. ir viska kepti aliejuje.
Padazas: majonezas, keciupas(del spalvos) ir cesnako,viska issukti gerai. Patiekti: lazdeles i lekstes viduri deti sulinio principu, garnyra(bulviu kose, ryzius) deti i sulinio vidu, ir viska apslakstyti padazu.