Atsakymai

  1. 4

    Vasara as darau balandelius, saltu metu karbonadus. Dar kartais paeksperimentuoju.

    Jorkaile

  2. 4

    Laba iivairiai gaminu. Dazniausiai is to ka turiu saldymo kameroj. o jei tai kviestinis vakarelis tai ir nuperku pagal tos dienos nuotaika.
    Dazniausia mano sveciai uzsipraso traskiuju vistienos gabaliuku su cesnaku padazu.
    O je noriu kazko idomesnio, kartais padarau pengasijos patiekala. Dar kai mama dirbo senais Neringos restoranu laikais, tai buvo firminis ju patiekalas.
    Pangasijos galabiukus uzverdame, idedam prieskoniu(pagal skoni).
    Padazui: sviesto siek tiek, majonezo, virtas smulkintas kiausinis, cesnakas, druskytes, nedauk. I padaza galima pilti sultinio kuriame vire zuvis.
    Lekste iskloti pekino kopusto lapais ideti pomidoru agurko, ar siaip kokiu turite darzoviu. ir viska graziai sudeti. zinokit skonis pasakiskas....

    Anonimas

  3. 3

    Ogi labai paprasta: Imama krutinele, ja supjaustome lazdelem geriau per visa kfile ilgy, nestorom juostelem. Narinatui: betkokie prieskoniai ka turi. As dazniausia dedu: druska, pizos prieslkonius, mairuna, ir vistienos prieskoniu, dar amerikietisku bulvyciu prieskoniu*jie turi labai idomu skoni), cesnako ispausti, ir viska sumaisyti, pasimarinavimui uztenka puses valandos. Tada i kiausinio plakyma sutrinti dar cesnako, druskos vos vos, ir pipiru. Pamirkyti i plakini ir i dziuveselius gerai isvolioti, rankose apspaudyti, kad tikrai gerai priliptu. ir viska kepti aliejuje.
    Padazas: majonezas, keciupas(del spalvos) ir cesnako,viska issukti gerai. Patiekti: lazdeles i lekstes viduri deti sulinio principu, garnyra(bulviu kose, ryzius) deti i sulinio vidu, ir viska apslakstyti padazu.

    Anonimas

  4. 3

    as gaminu lazanija arba kespsniukus po orkaite. ir graziai atrodo ir skanu.

    wiktoriuke

  5. 2

    dazniausei tai karbonada, net pagalvojus uzsimaniau:)

    VIKIUUUUKAS

  6. 2

    Sigita, o gal dar gali pasidalinti 'traskiu vistienos gabaliuku su cesnakiniu padazu' receptuku?/ Buciau labai dekinga..

    Lukniukas

  7. 1

    kiaulienos nugarine su padazu dazniausiai,bet ziurint kas per sveciai dar

    ruta26

  8. 1

    Vista kepu su gruzdintom bulvem arba karbonadus su bulviu kose.

    Imbiere

  9. 1

    dazniausiai gaminu uzkandzius- krabu lazdeles tesloje, vistiena tesloje, kepta duona su padazu, jei gaminu ir karsta patiekala, tai kiaulienos suktinukus idarytus farsu ir pievagrybiais, vistienos kepsneliu (turbut tuos pacius kaip ir visos :) ), buna ir cepelinus isverdu... priklauso nuo nuotaikos, sveciu ir kokia proga ;)

    vaidulle

  10. 1

    vasara dazniausiai kepsnius ant lauzo. o ziema tai koki plova, troskini, kaip jau minejo vistienos blynelius.

    eaa