Atsakymai

  1. 4

    Liekninančios tabletės - http://tonzes.com/slimlt.htm
    mano pazistama numete 11 kg per tris savaites.. rezultatai ispudingi.

    Anonimas

  2. 4

    kiek pamenu vienoj laidoj kalbejo apie siuos vaistus, jog vienu metu buvo labai populiarus del savo gero ir greito poveikio, bet galiausiai ji uzdraude net ivezti i LT del kenksmingumo sveikatai. tad manau geriau rinktis zinomesnius, tinkamesnius ir ne taip kenksmingus preparatus lieknejimui, o visu geriausiai tai sveika mityba ir sportas nei tokie a la vaistai-nuodai...

    romantike

  3. 4

    mano teta vartodama si preparata sukudo perpus,o pussesere numete net 30 kg,kaip ji pati sako nejausdama tokio alkio,ismoko ne esti,o valgyti..BET sitas vaistas vadinkim taip,nera toks nekaltas,nes turi dideli salutini poveiki,labai nesveika kepenims,vidaus organams,buna kad svaigsta galva,silpna,pykina..mano drauge bande ji 2 savaites,ilgiau neistvere,nes labai prastai jautesi,nors sake kad alkio tikrai nejaute ir numete kelis kg..kaip zinia jo ir vaistineje nera nes per didele veiklioji doze yra vienoj tabletej,tik internete ar pas bobutes turguje gali rasti..

    sandritute

  4. 3

    geras vaistas delto kad krenta svoris gana greitai.o blogumas tas kad labai kenke sveikatai sirdziai kitiems organams o labiausiai smegenims.yra subutramino o jis yra narkotine medziaga.

    Anonimas

  5. 2

    ju deka buvau nubetusi 35kg., t.y. nuo 80kg. iki 45kg. bet per nestuma priaugau daug, ir dabar dar +15kg. yra like... jei niekaip paciai neis ju numesti, vel zadu vartoti "LiDa". kenkia sirdziai, bet geriau nei buti storai ir saves gaileti.

    Yuki

  6. 2

    Mes su drauge kažkada bandėm gert "Lida", bet nei man, nei jai jokio poveikio nuo šių vaistų nebuvo.

    trejetukas

  7. 2

    drauge vartojo lyda sake sirdy pjove labai,o as pati 3 men geriau meizitang originalius, tai numeciau 12 kg ,dabar geria drauge ,taip pat patenkinta,nei galva sukasi nei kojos dreba,tik slopina valgyma, norisi daugiau vandens,kam reiks galiu duot numeri uzsisakymui,

    zanetukas

  8. 2

    buvo jau toks klausimas,kai kurioms stogas važiavo nuo šių papildų,vos ne šizofrenijos priepuoliai užeidavo,problemos su širdimi ir t.t.

    emiliukas

  9. 1

    As vartojau LiDa su antidepresantais, tikrai padejo, ir nustojus vartoti jokio depresijos paumejimo nebuvo. Gal cia kaip kam... Tik butinai isitikinkite kad originalas, pagal lipduka ant pakuotes.

    Yuki

  10. 1

    originali lida, pacios isbandyta, 16eur
    862355687
    lidakinietiska@gmail.com

    Anonimas