• 11ats.

    Ar daznai jusu mazyliai serga?

    mums beveik 5 men., susirgom pirma karta, paraudusi gerklyte, temperatura, man tai kazkoks kosmaras, taip gaila maziukes ir vis galvoju, ka blogai padariau. kaip jusu mazyliai ar daznai serga, kaip isgyvenate ta perioda?

    AksanaKūdikio sveikataĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    Mano pirmas berniukas dažnai sirgo. Tai peršalimas, tai viduriavimas, tai temperatūra, tai gerklė raudona. Nespėjam pasveikti, kaip vėl puldavo kažkokie virusai. O antrasis iki šiol tik sloga prasirgęs ir tridiene karštine. . Baisu, kai serga. Atrodo, jau pati geriau sirgtum..

    Jorkaile

  2. 2

    Aciu Dievui, bet maniskis nedaznai serga. Temperatura per beveik du metukus buvo tik pora kartu pakilusi. Tad tikrai suprantu tave, kaip jautiesi. Na kaip isgyventi tai manau sunku patarti. Tiesiog kantrybess reikia, praeis kelios dieneles ir pasveiks tavo mazyle. Linkiu greiciau pasveikti

    Indruke

  3. 1

    Nežinau ar sloga laikyti liga? jei ne, taoi retai

    Auksare

  4. 1

    Mums 5 menesiukai,bet dar nesirgome nei karto pfu pfu pfu,kad neprisisnekeciau ..gal vitaminu tuksta?gal pati valgai "nesveiko maisto" ? gal nakti persalo jai nusiklosto maniskis nakti daznai nusikloja ir buna susales tai pasiemu pas save as ji na kad ir kaip butu sekmes jums ir sveikit greiciau!

    ikmeskute

  5. 1

    na as ir maitinu sawo pienu,bet wa ir susirgo:(

    Aksana

  6. 1

    mano mergytei beveik 6 menesiukai, bet dar nesirgom :) tfu tfu tfu :)))) tikiuosi ir toliau nesirgsim :)

    esperanza

  7. 1

    Mano suneliui 5men jis dar nesirgo gal todel kad dar vis maitinu savo pienu.

    melinake

  8. 1

    mūsų nesirgo, tik žiemą lauke miegodamas per soske buvo pritraukęs šalto oro(aš nežinojau , kad soskė praleidžia), tai tada kosėjo truputį, bet davėm sirupiuko ir praėjo, bet dėl to labai sielojausi, kvietėm daktarę. Temperatūros nebuvo, todėl vaistų nedavėm, nes labai bijojau, kad nereiktų kokių antibijotikų. Vaikui jau bus 2m ir galim pasigirti , kad dar nesam sirgę.

    vinipukas

  9. 1

    na maziausias tai viena kart rimciau sirgo,o taip tai budavo ir tu kosuliuku ir auksta temperatura.o didesnis tai galima sakyt istisai sirgo,dvieju savaiciu net teko reanimaciniam pagule ir taip iki keturiu metu vos ne kas menesi ligoninese.paskutini karta nakti isvezem su greitaja del dusimo.dabar dekui dievui jau metai,kaip neserga.

    nesvarbu

  10. 1

    mano mazius per beveik 3metus dar nera rimciau sirges dekui dievui..buvo keletas lengvu slogyciu,siek tiek temperaturos del dantuku,ir viskas.dabar atrodo susirgtu nezinociau nei ka daryti..musiskis nuo mazens gere Aptamil misinuka su Imunofortis sistema,stiprinancia imuniteta,gal kiek prisidejo,bet va arteja darzelis,tai itariu ir mes ligu sezona atidarysim..

    sandritute