Atsakymai

  1. 2

    man patinka ergo,tad savo vaikiuka jame ir apdraudem

    indre1986

  2. 2

    as abudu per lietuvos draudima.jau 2 metus.

    axom

  3. 2

    Esu apdraudusi kaupiamuoju gyvybes draudimu , 10 - ciai metu.

    Linute39

  4. 2

    mes esame apdraude maziu Lietuvos draudime metams,nuo nelaimingu atsitikimu 50 000lt sumai,bet cia labiau toks vienkartinis draudimas.dabar pries kelias dienas kalbejome su Ergo konsultantu,jis pasiule vaiko studiju draudima.pradetume kaupti,mokedami kas menesi tam tikra suma,o kai vaikui sukaks 18 tures pinigu studijoms,ten net yra garantuota suma ismokama,taip pat jei vaikas netenka vieno is tevu,moketi nebereikia imoku,bet draudimas iki pilnametystes moka pasalpa vaikui mazdaug 100lt men,o kai sueina 18 vistiek ismoka ta garantuota 20000 lt suma,nors imoku ir nebuvo..i ta draudima ieina ir nuo nelaimingu atsitikimu draudimas..na dar svarstome..

    sandritute

  5. 2

    zinai draudimu yra labai visokiu ir yra labai daug kompaniju kurios draudzia. kas tinka vienom mamoms gali netikti tau. zinau kad daug zmoniu draudziasi ergo draudime lietuvos draudime. tu paprasciausiai apsilankyk ju filialuose ir issirinki kas tau labiausiai tinka.

    wiktoriuke

  6. 1

    o gal galit kas truputi daugiau papasakoti, kiek, pavyzdziui, kainuoja menesines imokos? kas butu su pinigeliais, draudimo imones bankroto atveju ir pan? nes pati dar nelabai domejausi, bet manau butu naudinga ir reikalinga apdrausti vaikuti.

    esperanza

  7. 1

    as drausiu ergo studiju draudimu. Jau turiu paemus dokumentus uzpildyti.

    titina

  8. 0

    Sveikos visos, Aš savo vaiką apdraudžiau Compensa Life Vienna Insurance group. Buvau labai patenkinta konsultantų aptranavimu, jie išsamiai viską paaiškino, ir pasiūlė mano manymu tikrai geriausia varijantą. Esu patenkinta ir šios kompanijos išmokomis, jeigu reikės galite kreitis, duosiu savo konsultantės numerį.

    Anonimas