• 7ats.

    35 nestuno savaite pusdieni maude pilvo apacia, kas tai galejo buti?

    vakar visa pusdieni maude pilvo apacia jau maniau teks lekt i ligonine. Man dar tik 35 sav., net uzmigt negalejau, nerimavau. Siandien jau nebemaudzia. Kas tai galejo but?

    blizgute25Nėščiosios sveikataĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2
  2. 2

    turbut kad paruosiamieji saremiai, tai visai normulu i nestumo gala. bet jei taip ir toliau bus geriau nelaukti ir vaziuoti i ligonine

    Mila

  3. 1

    ups 36sav man. kaip as cia daba taip parasiau.

    Anonimas

  4. 1

    manau kad ir praejo skausmai nueik pas gyditoja. man ir taip buvo. tai ir pagimdziau leliuka 35 savaiciu.

    avijada

  5. 1

    o gal tau paruosemieji buvo, man nuo 36sav pilvo apacia maude gydytoja pasake kad tai saremiai :) svarbu kad jaustum judesiukus vaikucio

    penktadiene

  6. 1

    Man ir panasiu metu buvo smarkiai pradeja maust pilva, bet numanau del to, jog l.nervinausi del iskilusiu problemu. Paskui praejo.
    Gine sake, kad jai kartais pamaudzia - nieko tokio, o jei prades daznai maust ir stipriai, tai siulyciau vis vien pasirodyt savo ginei :)

    asareja

  7. 1

    gal pervargai, gal nervavaisi ko nors? jei nieko tokio nebuvo, tai greiciausiai tiesiog nestumo pabaigos visokie nepatogumai :) jei skausmas nebesitesia ir nesikartoja, tai nusiramink ir tu, pagulinek, pailsek. daznai vaikutis tokiais mauduliais pranesa, kad laikas priletinti tempa, nebesitasyti, ramiau gyventi :)

    Meskeriotoja