• 7ats.

    Maisto derinimas.

    Ar kreipiat į tai dėmesį? Gal kas darėtės testą? Sako, svoris susireguliuoja, pilvo nepučia ir pan....Tulčinos klinika, kiek esu girdėjusi, prieštaringai vertinama. Gal kas turit patirties?

    labirintaMoters sveikataĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 1

    Aš ne tiek dėl to svorio. Pilvą pučia...

    labirinta

  2. 1

    suderinus maista tikrai svoris krenta. ne po dienos, bet per menesi tikrai pasimatys. jei nevalgysist po 18 valandos, gersit kavas ar arbatas be cukraus irgi svoris kris.

    simonytee99

  3. 1

    kai kurie žmonės iš tiesų labai gražiai atrodo, skaisti oda, be jokių inkštirų, jokio antsvorio. Įtariu, tai dėka maisto derinimo.. Aš nederinu, gal turiu mažai informacijos ir motyvacijos ieškot tos info.

    Jorkaile

  4. 1

    derinti tikrai nederinau valgau viska kas man skanu, tik nevalgau beveik pusgaminiu parduotuviniu visokiu ,parduotuves desreliu... ir to maisto kur vieni konservantai... o daugiau viska valgau , tik mano gyvenime atsirado vietos sportui, ir per metus laiko atsikraciau beveik 20kg antsvorio :)) vien sporto pagalba ir prisilaikant maisto kieki,niekada nebadavau ir nevaiksciojau urzgianciu skrandziu,tik kas antra diena po valanda laiko intensyviai sportuodavau,db reciau pasportuoju,nes db bereikia tik prilaikyti kuno linijas,numes nebelabai bereikia gal kokius 3-4kg :)

    Milana69

  5. 1

    as taip pat stengiuosi nevalgyti po 18val..valgau kuo daugiau darzoviu,kruopu..bet svoris man niekaip nekreanta

    nade

  6. 1

    stengiuosi derinti ir nevalgyti po 18 val,bet svoris nuo to nei kiek nesikeicia

    nesvarbu

  7. 1

    as seniau nerindama maista ir pastoviu laiku valgydama numeciau 15kg per 3 menesius. bet as buvau pas endokrinologe dietologe ir jos paprasiau derinamu produktu saraso. tai pati namie pasireguliavau kas man patiko. i klinikas neteko kreiptis.

    wiktoriuke