• 9ats.

    kaip isitikinti, kad kudikis serga ne vejaraupiais?

    as manau, kad mano lelius serga vejaraupiais - daugmaz visas kunelis nusetas demelem, is ju 6 vandeningos, bet, pasak musu daktares, per mazai tu vandeningu pusleliu ir jos pacios per mazos :( bet mums jau 2 para laikosi virs 38 temp., duodu tevegilio 2 kart per diena, jeigu butu alergija - praeitu, persalimo pozymiu nera. gaila man vaiko, negaliu :( visas karstas, liudnas, tepu spiritu tuos spuogelius, "zelionkes" liepe nenaudot, paracetamolio zvakutes dedu bent 3 kart per para, kad numust temperatura. kaip isitikinti, kad tai vejaraupiai? skaiciau, kad kol vaikelis gauna mamos pieno, nebutinai ji turi ziauriai nuberti, mums 9 men beveik, bent 6 kart dar maitinu. vaistinej isvis mane sudurnino - sake tokie mazi vaikai neserga vejaraupiais. patarkit ka nors

    ElevinaKūdikio temperatūraĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 5

    Tikrai bandyk prasyti siuntimo pas odos gydytoja,nors siaip galvoju kad jums ta tridiene karstine,buna ir tempas sukiles ir berimai atsiranda.

    pavasarinuke

  2. 3

    serga serga tie leliukai,kaip neserga?Mano vyresnele irgi vydurinele uzkrete,gydytoja sake negali buti nes nedaug spuogeliu ir maitinamas mano pieneliu buvo(jai tada 3men.buvo) ir ka kai apsilankem antra karteli tai jau patvirtino,kad vejeraupiai tik lengvesne forma mazele visgi sirgo.Taip kad jei mamytes pieneliu vaikas maitinamas tai nereiskia kad negali sirgti.Vaistineje yra tepaliukas kad nuimtu niezuli vaikuciui ir tik jokiu budu nespaudykite spuogeliu!!!kad neliktu randeliu :( nes mano vaikai ju turi atsiminimui ne viena :( sveikite.

    Pearl

  3. 3

    tokiu atveju eiciua pas ta pacia gydytoja,liepciau duoti siuntima pas odos gydytoja ir ji jau tau tiksliai pasakytu,kas tai..o tai net jokiu vaistu daktare neisrase? :O sundaktariai aplinkui,ka as galiu pasakyti...

    bantukas

  4. 2

    kas cia per pasakymas,kad tokie mazi vaikai neserga vejaraupiais???

    Anonimas

  5. 2

    musu vaikus tai pat buvo vejaraupiai uzpuole,bet su zelionka issigydem,nereikejo nei daktaru

    nesvarbu

  6. 2

    nu vaistininke tuomet visiska kvaile... O siaip manau, kad gali buti ir vejaraupiai, tik nestipriai spuogeliais pasireiskiantys. Kiti juk buna su keliais spuogeliais vejaraupiais perserga.. Bet geriausiai manau butu pasielgti kaip siulo bantukas ;) ramiau butu. Sveikit ;)

    lip2kas

  7. 2

    nu jau vaistininkes kokios veplos!!! kaip tai neserga tokie maziukai !? ir dar kaip serga, juos ypatingai saugot reikia, gi tam ir vakcinos nuo vejaraupiu yra .... drauges mazius va tik nesenai pasveiko nuo vejaraupiu, jam 10 men.
    siaip Elevina, kiek zinau ir tai ka tu parasei - tai visas tavo gydymas teisingas, nes daugiau jo kitokio ir nera. gydymas tik simptomatinis - dezinfekuoti spuogelius ir musti temperatura , ka tu ir darai.
    linkiu greiciau pasveikti !

    Meskeriotoja

  8. 2

    tai nera kazkokiu vaistu butent nuo vejaraupiu, bet noretusi zinoti, ka cia daryti :( nu uosviene parupino apsilankyma ryt pas odos daktarus, ziuresim, kaip bus.

    Elevina

  9. 1

    as siulyciau nueiti pas savo vaiko gydytoja ir,kad ji viskas apziuretu,kokio pobudzio sie berimai ir t.t.

    nade