Atsakymai

  1. 6

    s pats prie komop prisedu tik tada kai ilgiau jo "nematau" :D pvz.: mano darbe daug laiko (tiksliau visa darbo laika) reik ziureti i ta ekrana... tai per visa darbo savaite, man jis ir taip per gerkle lenda... o jei kokios atostogos nuo darbo, tai tokiu atveju ir pats karts nuo karto prisedu priekompo ilgesniam laikui...

    poolman

  2. 5

    pas mus ir buvo problema del sedejimo prie kompo, bet graziuoju sutareme kad kompai ir zaidimai kai mazius miega, o kai nemiega su vaikuciu pakaitpmis buname ir namu ruosos darbus nudirbame, nes maniskis pipiras labai neramus tai per dienas nieko pasidaryti negaliu

    Rita

  3. 5

    As vyra nuo blogu iprociu (pvz. kai keikiasi) bandau atpratinti sakydama, kad jis turi buti pavyzdys savo vaikui.
    Bet is kitos puses, mes moterys, labai jau varzome savo vyrus. Reiktu suprasti ir juos. Juk ir mes megstame "sedeti" mamanijoje :)

    Ausra

  4. 4

    na reikia susitart,gerai kad mums nera tokiu problemu

    SAULYTEEEE

  5. 4

    na net nezinau, maniskis tai buna ir prie kompo megsta pasedeti, bet su saiku... kartais, tai sunku atitraukti, bet jei prie vaiko reikia pabut, tai visada atsitraukia... o kartais galima ijungti moteriska zavesi ir tada kompas maziausiai rupi :)

    Ausrute

  6. 4

    "lipti" ant sazines :)))

    zioli

  7. 3

    sporto domesi sportoja,ir zvejiba tada atitrauke nuo kompo

    kazenka

  8. 3

    Nemanau kad atirauksi.kompas liga.Maniskis ir neatsitraukia nuo kompo.

    kristulele

  9. 3

    Cia as daugiau laiko prasedziu o ne vyras

    Vika

  10. 3

    Dar pagalvojau, kad gerai suveikia skatinant vyra daryti tai, ka jis megsta ar jam gerai gaunasi. Pvz. megsta bendrauti, suorganizuoju susitikimus su draugais, gerai paruosia koki nors patiekala, vis sakau, kad as jo noriu ir t.t.
    Ir kas svarbiausia, tuo metu visa seima galime bendrauti, nes tikrai zinau, jei jau "ilenda" i kompa, tai vyro ner :)

    Ausra