Atsakymai

  1. 6

    visas laisvalaikis skirtas beveik suneliui sau laiko beveik nera,vaikelio niekam nepalikineju,tai ir tiek to laisvalaikio

    SAULYTEEEE

  2. 6

    siuo metu visas laisvalaikis skirtas musu dukrytei, zaidimams, pasivaiksciojimams su ja. patinka nuvaziuoti i kaima, ten grynas oras, poilsis, saslykai, kaimiska pirtele... kur nors iseiti kur daugiau zmoniu su mazu vaikuciu nesinori, o ir palikti ja irgi nelabai norisi, tai stengiamies kuo daugiau laiko praleisti visi kartu :)

    Ausrute

  3. 5

    Jai vyras nedirba tai vaziuojam i kaima i gamta, medzioti

    Vika

  4. 5

    mes visur kartu-ir zaidziame,ir pasivaikscioti einame, ir apsiperkame, ir kur pavalgyti isvaziuojame.Neturime kam palikti vaiko, bet kazkaip ir nesinoretu, nes visiems kartu zymiai smagiau-nereikia pergyventi kaip jam sekasi ir kaip yra priziurimas.

    Rita

  5. 3

    Žiemą mėgstame ant kalnų su rogėmis, vasarą prie ežero, smagu ir tiesiog prie namų sode pasėdėti su draugais, vyras- žvejys, mielai ir aš pažvejodavau, kol mažiukų nebuvo, bet man smagu laisvalaikį tik kartu su šeima leisti, retai vaikus palieku, tik kai į kavinę su draugais išeinu, mėgstu šokti :)

    Giedre

  6. 3

    o as perskaiciu ir pasijutau bloga mama, tik ir galvoju kur vaikus iskysti :) Kai auginau viena taip nebuvo, o dabar vis mociuciu ir prasau, kad paimtu. Nes noriu ir sau pagyventi ir i grozio salona nueiti ar bent ramiai paskaityti. Maziuka palikti paprasciau, jis dar nepriestarauja, o viresnis be manes miegot neeina, tai tik pusdieniui galiu atiduoti mociutei. Bet dziaugiuosi ir pusdienio tyla. Nes tuoj nuprotesiu, jeigu busiu tik su vaikais. Dabar svajoju, kad kita men. vyras iseis atostogu ir isleis mane i sanatorija pailseti, o geguze as ji isleisiu kur nors savaite pasiganyti. As tokios nuomones, kad vaikams reikalinga sveika, liksma ir grazi mama, o ne nuo rupesciu isprotejusi pabaisa :)

    mamyčiukas

  7. 2

    Ziema tai buvo labai liudna, kai orai blogi, tai su vaikais nelabai ka ir sugalvosi: i svecius ar i pramogu centra. Bet pavasari, vasara atsigriebsime, stengsimes kuo daugiau visur vazinet, i gamta, parkus ir t.t. Apibendrinant - visas laisvalaikis buna kartu su vaikais.

    Anonimas

  8. 1

    Dažniausiai važiuojame pas draugus, į kaimą, dar priklauso kuris metų laikas, jei vasara tai prie jūros, ežerų, į gamtą važiuojam.

    iinnggaa

  9. 1

    Ziemos metu daugiausiai namie praleidziam,nes orai permainingi ne ka ir priveiksi,tai sprendziam kryziazodzius laisvu laiku, savaitgaliais aplankom tevus, na o vasara rudeni ir pavasari-sode nemazai darbu yra

    ruta26

  10. 1

    Vaziuojam i picerija. Ziurim filmus namie, zaidziam stalo zaidimus, tvarkomes..

    Imbiere