• 15ats.

    Kur ieskoti darbo?

    Kokiuose internetiniuose puslapiuose geriausia ieskoti darbo? Reikia vyrui rasti kita darba, nes dabartiniame jau nesamones dedasi... O gal ne internetu ieskoti? patarkite.

    IndrukeDarbas ir karjeraĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    nemanau kad internetu susirasi gera darba, reikia tiesiai y ystaigas eiti

    vestina

  2. 2

    Galima ir internetu,jei Lietuvoj. O jei uzsieny ,tai per agenturas didesniuose miestuose.
    CVbankas.lt, CV-online.lt, skelbiu.lt,skelbimai.lt,darbo birza ir tt.

    Linute39

  3. 2

    manau visur, ir internete, savo miesto ir aplink internetiniame darbo birzos puslapyje,skelbimu lentose darbo skiltyje, konkrecios imones internetiniame puslapyje, buna,kad skelbia reikiamu profesiju, bet pagrinde tai darbo birzos puslapiuke, nes imone jei kokio truksta darbiniko tuoj skelbiasi darbo birzoje

    Milana69

  4. 2

    na internete kazin ar ka rasi,ir be to nesi tikras ar neapgaus.dabar net nezinau per kur geriausia ieskot,nes visur apgaudineja.

    nesvarbu

  5. 2

    mano vyras irgi dairosi naujo darbo,nes dabartiniame bent siuo metu tai nesamones vyksta,reikia eit kovot del algos,kadangi jis eina naglai visur tai dar uzdirba siek tiek,o nauji zmones ateje isvis rodo ant popieriaus minimuma,o gauna po 600,sako jus neuzsidirbat menesi atidirbe minimumo,ir raso kad skola,o kaip ja atiduot jei dirba kone dykai?tai ta atmosfera neigiamai veikia,mes tai ziurejom per vietinio laikrascio skelbimus,nusiunteme CV,matysim kaip bus..ir vis dazniau vyras klausineja draugu del darbo uzsienyje..tai va,mes ziurim per pazistamus ir per laikrasti..

    sandritute

  6. 1

    per cv banka uzsiregistruoti,buna geru pasiulymu

    ruta26

  7. 1

    internete drauge gal 2m ieskojo , siuntinejo cv, bet nieks neatrase. tuos puslapius milijonai skaito, tai susidaro konkursai nemazi, o priima per pazintis, rekomendacijas, na gal vyrams ir lengviau bus susirasti, bet geriausia tiesiai i firma eiti, nes internetu netikiu, kad pavyks. as pati dabar ieskau, tai man patiko darbo.lt puslapiukas, nes ten ir algos nurodytos, tik klausimas ar kas susidomes nematant asmens...as jau nebetikiu ar kas atrasys, butu sokas , jei kas susidometu mano cv. lietuvoj viskas per pazintis vyksta, gal kokiu 10% ir papuola , bet tie darbai buna tokie iš kuriu tik begti norisi.

    vinipukas

  8. 1

    as tai buvau ne karta susiradus per cv.lt per manager.lt . ir siaip yra daug imoniu kia gali ieiti i ju puslapius ir nusiusti cv. dabar daug kas taip randa darba.

    wiktoriuke

  9. 1

    Uzsieny irgi apgaudineja,ne tik per agenturas bet ir per darbo birza sumoki pinigus uz surasta darba ir po menesi atleidzia,is to ir gyvena tokios imones,negalvokit kad jusu laukia su isskiestom rankom uzsieni,dabar ziuri ar kalbet moki atvaziaves,bet ir sklandziai kalbantys ir gerai ismanantys ir atliekantys savo darba SUNKIAI randa

    gerimanta

  10. 1

    Pritariu Jorkailei, kad sitaip ieskoti darbo yra labai gerai. dazniausiai imons susidomi tokiais iniciatyviais ir save mokanciais pateikti zmonemis. ir noreciau visai nesutikti su tom mamom, kurios sako, kad internete neverta ieskoti, nes apgaus. tai jokia ne taisykle! daugybe save gerbianciu, rimtu imoniu skelbimus del ieskomu darbuotoju deda tik i internetinius darbo paieskos puslapius. sekmes paieskose!

    Meskeriotoja