• 12ats.

    Ar Jūsų vaikų kambariuose daug žaislų, kuriems reikia baterijų ir kurie šiuo metu neveikia, nenaudojami, nes baterijų nusipirkti neprisiruošiat?

    O beje ir tos baterijos brangiai kainuoja. Turime kroviklį, kuriame specialias baterijas galima pakraut, bet ir jos kuo ilgiau krauni, naudoji, tai jos kažkaip neilgai laiko. Taigi, žaislai guli nenaudojami. Dabar perkant žaislus, žiūriu, kad būtų be baterijų.,

    JorkaileŽaisliukaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    Naudojam pakraunamas baterijas.Jokiu problemu - visuomet turime vis 'naujas'.:)))

    Linute39

  2. 2

    Mes turime du sokancius zaislus viena karvute ir asiliuka tai mano mazyliui labai patinka sokanti karvute tai nupirkau ir kitam zaislui baterijas,kad vaikas galetu stebeti sokancius ir dainuojancius zaislus.Neprisiruosiau pirkti gal kokius 5 menesius,bet veliau reikejo kaskam pirkti baterijas tai tuo paciu pirkau ir zaislams,o del zalos manau visvien jos neisvengsi juk kambaryje naudojamos baterijos ir laikrodziams ir gaivikliams,pulteliams tv ,radijo ,telefonams ir t.t..Manau,kad be bateriju mes ir neapseitumem...

    ikmeskute

  3. 2

    taip guli ir ne vienas.kazkaip neprisiruosiu nupirkt tu batareiku

    nesvarbu

  4. 1

    Turim daug zaislu,kuriems reikia bateriju,bet visi veikiantys

    ruta26

  5. 1

    TURI DAUG ŽAISLŲ SU BATRERJOM DAUG ŽAISLŲ PADOVANOJOM DARŽELIUI NES NEVERTA LAIKYTI JAI NESINAUDOJA TIK DŪLKĖS RENKASI

    mamytukas

  6. 1

    na daug turime ziaslu su baterijom ir net dzipa turim su baterijom tai niekada nepamirstu nupirkti bateriju.

    deimantina

  7. 1

    na kol kas nera dar tokiu zaisliuku, kakaip vis pakeiciam, jei pasibaigiz, ypac, jei vaikuciui patinka tas zaisliukas, kurio baterija pasibaigusi.

    Indruke

  8. 1

    yra nemažai žaislų su elementais.pora šokančių teletabių,kiškis,telefonai,muzikinės dėžutės,nuotolinio valdymo mašinėlė,kompiuteris yra ir daugiau.stengiuosi nepirkti,bet užeina gerumo diena nuperku keliems žaislams.beveik visi jie dovanoti.jei į visus sudėčiau tai reiktų ausų kamštukų būnant namuose.

    emiliukas

  9. 1

    Na yra ir ne vienas toks zaislas, kur reikia elementu. Bet kai issikrauna nuperku naujas ir idedu. Perku, pacias pigiausias.

    ZivileN

  10. 0

    pas mus visi zaidziami zaislai, kuriems reikia bateriju, su jomis. Naudojame pakraunamas, na zinoma, per 1-1,5metu ir jos susidevi ir nebelaiko, bet vistiek pigiau nei kaskart pirkti paprastas :)
    tiesa, vienintelis vaikiskas dulkiu siurblys be bateriju, bet tik todel, kad burzgimo vaikas bijo, nors su normaliu siurbliu pats pasiurbia :)

    Smillgele