• 7ats.

    Gleiviu kamstis, ar gali gleiviu kamstis iseidineti menesi po truputi?

    sveikos esamos ir busimos mamytes:) mums jau eina 36 sav. isskiros gausios lyg gleives tokios iseina kiekviena diena po truputi pries keleta dienu prasidejo skausmai maudzia pilvo apacia po 10-15 min ir praeina nesikartoja ir taip kiekviena nakti, o sia nakti visai negalejau miegoti skausmas visa nakti kankino, siandien buvau pas akusere, sake gali buti kad pagimdysiu anksciau laiko, bet tiksliai nieko nesake, nes pas ginekologa uzrase tik pirmadieniui. ar gali taip buti kad tie skausmai tesis iki rugsejo 22 (terminas gimdyti) ir tos gleives man iseidines tiek laiko?

    AngelsNėščiosios sveikataĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    tikrai nemanau kad taip ilgai kankinsies su skausmiukai ,pati tai irgi 2sav ankščiau pagimdžiau na man buvo 2 datos tai pagal antra 18-19d ankščiau

    xxxxx

  2. 2

    man gleiviu kamstis ejo 2savaites vargino ir parengemieji sremiai o lemtinga diena pasirode rausvos gleives paskaudejo pilva ryte o vakare jau prasidejo reguliarus skausmai kurie vis trumpejo ir 12val dienos jau laikiau sunu :) jau kai ateis lemtinga diena suprasi is kart kad kazkas jau bus,o kai galvoji gal jau tai dar ne :) is patirties sakau:)

    penktadiene

  3. 2

    nemanau,kad tesis iki rugsejo men. Man irgi taip buvo,dvi naktis nemiegojau,atrode,kad gausios isskiyros ,o is tikruju vandenys lasejo, nes maza skylute buvo, tai net prakirpinet nereikejo, bet kadangi lasejo tai as ir nesupratau. Na,manau,gali but,kad netrukus ir pagimdysi jau.

    bantukas

  4. 1

    tikrai gali pagimdyti anksciau negu nustatyta,tik nesijauding daugiau ilsekis.

    deimantina

  5. 1

    Manau, kad greiciau pagimdysi, negu nustatytas terminas.

    Indruke

  6. 1

    Man tą pačią dieną, kai gimdžiau, iš ryto pasišalino tas kamštis per kelias valandas

    Jorkaile

  7. 0

    gleiviu kamstis dazniausiai salinasi nuo 1 dienos iki 10 dienu. tikrai nemanau, kad menesi laiko jis gali salintis, todel jei tau tikrai tai gleiviu kamstis pagimdysi anksciau nei tugsejo 22 :)

    eaa