• 37ats.

    Gimdymo skatinimas. Gal zinote kokiu gudrybiu kaip paskatinti gimdyma? Bijau pernesioti.

    Esu jau virs 40 savaiciu ir jau nebesulaukiu mazojo stebuklo, bijau labai pernesioti.

    agnuchiaVaiko gimimasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    zinau,kad padeda avieciu lapu arbata,ji skatina gimdos susitraukimus,o ir neprosal vyra lauzti,sperma suminkstina gimdos kakleli.sekmes!

    ruta26

  2. 3

    Pabandyk pasimyleti,daug vaiksciok,laipiok laiptais,eik langu valyti,isgerk sampano,suvalgyk ananasu,na lyg daugiau ir nezinau gudrybiu :)

    kami

  3. 2

    as psimylejau su vyru 22.00..val.ir 24.00val prasidejo sarimiai,nes mylejimas paskutinemis dienomis isaukia nestuma.,man butent taip ir nutiko,,man buvo 40 savaite

    nade

  4. 2

    Dekui kami :) apie ananasus man akusere irgi sake, bet galwojau, kad cia ismislas , tai prisipirkau tu ananasu wistiek, is burnos neiskrenta wis walgau ir walgau :))) kolkas ramybe..

    agnuchia

  5. 1

    yra specialus gimdyma skatinantys vaistai. nepatarciau paciai kazkokiais buitiniais metodais to daryti, nes gali liudnai baigtis.

    Yuki

  6. 1

    Geriau be daktarų priežiūros ir patarimų nieko nedaryk :) kad gailėtis netektų. :)

    juciute

  7. 1

    na as irgi uzsieni buvau, bet man tai tik pagalvojo kad gali but pernesiojimas, iskart i ligonine ir skatint, kazkoks aplaidumas, tikrai nera gerai pernesiot ilgai vaika....keista kad vyras nenori myletis, nors zinoma gal jam baisu :D amm....o siaip sekmes, tikimes kad jau leidi i pasauli savo stebukleli :) sekmes tau

    natita785

  8. 1

    ne visoms tie skatinimo budai padeda... ir mes su vyru ko tik nebandem, kad tik greiciau:) bet vaikelis pats zino, kada jam laikas... taip kad megaukis paskutinem nestumo dienelem ir ramiai lauk savo vaikucio;) kiek zinau, ilgiau dvieju savaiciu nei nustatytas terminas gydytojai nelabai leidzia nesiot, tada jau skatina jei ka... taip kad nebe daug ir liko laukt;)

    esperanza

  9. 1

    ot vyras, myletis nenori;D Cia ,kas sake ,kad kvapas nuo sampes bus, nejuokinkit, juk daugiau taures negersi. O burbuliukai sako skatina. Na bet jei vaikelis duodasi kaip visada ir viskas gerai, dar palauk. nedaug gi jau beliko:)

    bantukas

  10. 1

    aš dieną prieš gimdymą labai daug vaikščiojau, laipiojau laiptais, tai ryte prasidėjo saremiai(lygiai tą dieną kada turėjo). bet gimda niekaip neatsidarinėjo, tik 2cm , o reikia 10cm kad būtų (gal todėl kad nesimylejau?).

    vinipukas