• 6ats.

    Pasidalinkite patirtim, ar sunku auginti du ir daugiau vaikuciu? Gal pirmagimi buvo lengviau auginti nei kitus?

    o gal skiriais auginimas mergaiciu ir berniuku?

    ievutekVaikasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 6

    Dabar jau manau, kad pirmagimį auginti lengviausia, ypač jaunoms. Tada ir du ne taip sunku. Be to man berniukus auginti lengviau. O gal dar ir nuo horoskopo ženklo priklauso?- pirmagimis mano skorpionas, tai labai laikėsi taisyklių, neturėjau problemų nuo gimimo, viską darė taip kaip priklauso ir mokyti net nereikėjo, užaugo toks savarankiškas, kad dabar jau sunkiai susišneku :( Antras ožiaragis, labai jautrus, švelnus ir darbštus. O mergytė - šauliukė, tai tikras mažas košmaras...

    Giedre

  2. 4

    As turiu dukryte 8 metu, ir suneli 1 metukas.mno dukryte buvo labai rami kai buvo leliukas ir sunelis labai ramus, todel problemu neturiu.ir labai dziaugiuosi kad turiu du vaikucius, o ne viena.:)girdejau kad labai sunku su berniukais.bet man tai nesunku, jis toks pats geras ir daug miegojo kaip ir dukryte.:)o kaip jums?

    ievutek

  3. 2

    mano mergyte tai avinas.tai iki3metuku jokiu bedu neturejua, buvo labai rami ir gera mergaite.pati viska ismoko, atrodo net nereikejo nieko mokinti.bet paskui biskuti islindo ragiukai, (visdelto avinas:)).tai reikai labai svelniai ir graziai su ja, jei pikciau tai viska suzsispirs ir nieko negalima tada padaryti.o sunelis zuvyte kaip ir as.iki dabr bedu neturejau(1metukas)irgi labai ramus, gerai miega, ramus.zaidzia visa diena.tik buvo sunku priprasti kaip reikedavo amziukui sauskelnes pakeisti, nekarta teko buti slapiai::)))o seip skirtumo nejauciu jokio augindama berniuka ar mergaite.nors daugelis sako kad berniukus auginti yra sunkiau.bet mano patirtis pakolkas rodo kad tikrai nera jokio skirtumo.tai turbut priklauso nuo daugelio dalyku, o ne nuo to kad tai berniukas, ar mergaite.aciu mamytem kurios pasidalino savo patirtim.:)

    ievutek

  4. 2

    ir mano mažiausias skorpionas, kaip beje ir aš pati, tai tikrai juo džiaugiuosi kad geras vaikas, ramus, o mano pirmagimė tai vėžiukas, tai viską daro atbulai, vidurinė - avinas, tai jau kai užsispiria tai tikrai nelengva su ja susitart būna. Pirmoji kažkaip savaime ėmė ir užaugo, gal kad tik viena buvo o ir visi ja rūpinosi, bet užtai dabar tai nesusikalbu - jau visa merga, 15 m. greitai. O su mažiukais truputį sunkiau, nes pametinukai. kai gimė sūnus tai tikrai skirtumą pajaučiau, nes sauskelnes pakeist jam man buvo sunkiau kol įpratau, visas apsišlapindavo, kol išmokau kaip su ta jo patranka elgtis.

    auvilė

  5. 1

    Pas mane trys berniukia,pirmagimi buvo auginti sunkiausiai,kadangi nieko nezinojau,viskas nauja

    ruta26

  6. 1

    Man viena auginti buvo lengviau. Kai jau atisrado du, reikejo dalinti demesi perpus. O perpus nesigavo, nes beveik visa demesi isreikalaudavo maziukas. O ka jau sakyti, kad laiko sau ne akimirkos nelikdavo..

    Jorkaile