• 24ats.

    kaip reguojate i madas?ar perkate rubus pagal mada,ar tai kas jums grazu ir miela nors tai ir senai nebemadinga?

    As pati nelabai patenkita siuo laikine mada as tai perkuosi rubus pagal savo skoni,kaip jus darot?

    VANESA8381Grožis ir stiliusĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    Dazniausiai perku klasikinius drabuzius, jie bent jau is mados neiseina... :)
    Siaip dar stengiuosi pirkti ir kas man tinka pagal mano sudejima ir nusispjauti man i ta mada, jei mano sudejimui tokio stiliaus drabuzelis paprasciausiai neiks :))))

    Anonimas

  2. 3

    perkuosi pagal savo skonį,nesivaikau madų:)

    emiliukas

  3. 2

    as visada perku madu zurnalus :))))))))) mada l'officiel, stiliaus prieda db studijuoju:) nepuolu pirkti visko, kas madinga. visu pirma - neturiu tiek pinigu, visu antra - skuduru jau ir taip begalybe namie:))) as pasiziuriu, kokios vyrauja tendencijos ir kazka pritaikau aprangoj. juk nepirksiu atlasines suknios ar galife kelniu tam, kad kasdien iseiciau su seima i miska :))))))))))) bet pvz nusipirkau madinga smulkiais laseliais marginta striukyte, kuri super kasdienai:) galeciau diskutuot ilgai ta tema, bet man smagiau apgalvotai nusipirkt gera daikta, kuris bus "i tema" ir kt sezona, nei kad aklai vaikytis madu. bet kai jau vyrai isleidzia pasiganyti, tai pasistengiu suzibeti :))))

    Elevina

  4. 2

    perku tai kas man patinka ir tinka (kartais kas vyrui patinka ir jis isrenka... zinoma, ji ir man patinka)... visu pirma turiu jaustis graziai ir patogiai su drabuziais... ir madu neprisivaikysi.... juolab, kad nemegstu pigiu drabuziu... geriau maziau, bet geresniu... tai savaime gaunasi, kad reciau ka nusiperku... ir tikrai nesioju ne vienerius metus

    Ausrute

  5. 2

    nekreipiu demesio i tas madas,kas akiai grazu ir tinka,ta ir perku.Kartais tos mados juokingai klaikios

    ruta26

  6. 2

    perku tai kas man tinka ir patinka

    xxxxx

  7. 2

    paskutiniu metu perku tai kas man grazu ir patogu,tos mados kartais tiesiog siaubingos.jei puse miesto paskui vaiksto vienodai apsirengusios tai tai jau kazkoks klonavimas:)))

    sandritute

  8. 1

    Nekreipiu demesio i madas

    liena

  9. 1

    paauglystej megau madas, bet dabar ne, nes nenoriu buti kaip pilka mase, man daug idomiau apsirengti kitaip nei visi.

    vinipukas

  10. 1

    As tikrai neperku tu rubu, kurie man nepatinka, nors ir madingi ta sezona. Svarbiausia, kad man grazu butu, nesvarbu, kas nemadinga.

    Indruke