Atsakymai

  1. 6

    Zinai,perskaiciau klausima ir sudvejojau. Ar tikrai cia geriausia. Na cia visgi musu kalba,musu kultura..Bet nemanau,kad tie ,kurie isvaziave,kazkur geriau gyvena nei cia,gailisi..Jiem tikrai nera Lietuvoje geriausia. Kas cia gero? Tik tai, kad gyvena mama,artimieji,puse draugu jau islakste.. Cia tuoj nieko nebeliks.. Kazkada Lietuvoj liks tik Kubilius,pedofilai,prokurorai, nu ir gal zvaigzdunai visi, elitas. Jie cia is to duona valgo, bet mums,paprastiems,jauniems zmonems, cia greit nebus isvis ka veikti..:)

    bantukas

  2. 4

    del to, kad savo sudelio pilna visur, kiekvienoj saly savos nesamones... o savoj ir tas sudelis savas maziau smirda :DDD

    Meskeriotoja

  3. 2

    nu manes ta lt netraukia.Nebent pasiilgstu avieciu,naturaliu vaisiu.Ir aisku tevu bei seneliu.Bet daugiau kaip ir nieko

    ernestyte

  4. 2

    na kaip cia pasakius geriausia..hmmm..cia mano tevai,artimieji,kai kurie draugai,beje ne visi nes kitiems uzsienyje geriau,cia sava kalba..o gyvenome geriau uzsienyje nei cia,kur nereikejo nuo algos iki algos traukti..ir neatsisakome minties isvaziuoti ateityje.siuo klausimu pritariu Bantukui.

    sandritute

  5. 2

    nezinau ar gera savojoj salyje gyventi, as gyvenu ispanijoj ir jauciuosi laiminga. vienintelio dalyko ko truksta tai artimuju, kurie vercia ilgetis Lietuvos.

    wiktoriuke

  6. 2

    Cia musu namai. Esam labai prisirise prie savo seimos, namu, tam tikru vietu.Tiesiog mylim savo sali.
    Taip ,ji grazi. Bet yra tukstanciai daug grazesniu vietu ir daug laimingesniu tu saliu gyventoju. Pakeliave vistiek vaziuojam namo ir dziaugiamies jais,kad ir kokie jie butu....

    Linute39

  7. 2

    todel, kad visos musu tradicijos, sventes yra tik cia :) Sunkiausia kitoje salyje man butu artimuju ilgesys. Ir visdelto, kaip bebutu cia sunku, cia yra geriausia :)

    Indruke

  8. 2

    todel, kad mes cia gimem, augom, cia musu tevai, seneliai, gimines, draugai... beto, Lietuva tikrai labai grazi salis, tik jos grozi ne visi sugeba pamatyt :)

    eaa

  9. 1

    Nes rtik cia dibdami uzdirbam 800lt atlyginimo, buto sildymui isleidziam 900lt, bet uz tai dar ir pavalgyt ir apsirenkt turim :)
    Lietuvoj geriausia, nes labiau apsimoka gauti socialine pasalpa, nei eiti dirbti :)
    As nezinau, ka reiskia gyventi svetur, tad negaliu lyginti, kodel Lietuvoje gyventi gera, negu kitur..

    Imbiere

  10. 1

    kad ir cia gimiau ir augau, bet man lietuoje nera geriausia, kolkas cia mane laiko mokslai, kai juos baigsiu tai tikrai leksime is cia kuo toliau, nes nebeimanoma cia gyventi, mokesciai smaugia ir nieko daugiau...teko pagyventi ir svecioje salyje ir tikrai ten yra daug geriau nei cia, tik bunant uzsienyje sunku del to kad palieki lietuvoje isus artimuosius, apie draugus nekalbu, nes kas tik galejo jau isvaziavo:)

    Doviliuke