Atsakymai

  1. 5

    0 aš parduotuvinių sausainių, pyragų neduodu,pati iškepu,nes ten privaryta visokių priedų,sūrelius duodu be šokolado apie limonadus nėra,net kalbos,kartais sulčių nuperku,stengiuosi,kad kuo mažiau,o.kaip bus toliau matysim

    debesėlis

  2. 4

    Kur kas didesnė blogybė čipsai - vis kas nors atsineša ir būtinai pavaišina, o jie gal kaip narkotikai veikia- amžinos ašaros dabar jei pamato...

    Giedre

  3. 3

    Kai pasonej yra mylinciu mociuciu, tai be saldumynu niekaip neimanoma:(

    trejetukas

  4. 3

    nelabai,saldumynai trauke ir per nestuma ,ir po jo

    edukas

  5. 3

    Pyragai, sausainiai, net ir ledai tikrai nėra blogai, jei jie šviežūs. Saldainiai su saiku irgi nepakenks, bet limonadai... Mano mažyliui davė paragauti, kai dar buvo labai mažas, apie 1,5 metukų, tai jį tie liežuvuką badantys burbuliukai taip išgasdino, kad ir dabar nė už ką neima, net sultis pirktines turiu įkalbėti, kad čia ne gazuota.

    Giedre

  6. 3

    Aš taip pat manau, kad virš metų saikingai vaikams saldumynai nepakenks, svarbu kokius saldainius duodate.Ir nebūtina dažnai, kasdien, bet rašo, kad saikingai saldumynai vaikams net būtini.

    Giedre

  7. 3

    mano viresnis sunus pirma saldaini paragavo per pirmaji gimtadieni. Gal galeciau ir ilgiau neduoti, nors daug ir neduodu, per diena maza gabaliuka juodo lietuvisko sokolado, cia visi musu saldumynai. Blogiausiai kai vasara lauke vaikai valgo visokias nesamones, o ju mamytes dar kartais pavaisnti nori

    mamyčiukas

  8. 2

    O as vis tik manau, kad svarbiausi vaiko saldumynai turetu buti vaisiai ir uogos, o visa kita - su saiku ir tikrai neturetu tapti pagrindiniu maistu.
    Taip noreciau, bet ziuresiu kaip cia mums seksis :)

    Ausra

  9. 2

    Kalbate tik apie saldainius, o kur dar pyragai, sausainiai, limonadai, ledai ir pan....
    Manau nera paprastas uzdavinys teveliams, kai tiek daug pagundu aplinkui (visi vaisina graziai suvyniotais saldainiais, perkant ledus ar limonada, gali laimeti loterijoje, ir t.t.).
    Suprantu, kad viskas su saiku nera blogai. Bet kaip isvengti, kad sie saldumynai netaptu pagrindiniu vaiku tikslu. Gal kas galit parasyti is savo patirties?

    Ausra

  10. 1