Atsakymai

  1. 3

    na tie bateliai dailina koju ir sedmenu raumenys.. as parduotuveje pasimatavau, apziurejau, na nieko, bet va beda, kad nevaikstau niekur, deja, toks darbas , kad visur vazinet reikia, tai galvoju kad vistiek man nieko nepades, bet kas va daug vaiksto tai tikrai rezultatas matyt, turiu drauge slaugytoja, tai jos darbe daug vaiksciot reikai tai jinai sake rezultatas yra..

    zilvinta

  2. 3

    maciau reklama per tv ir zurnaluose,reebok firmos,kazkur apie 300lt kainuoja jie.neteko bandyt,bet abejoju,kuo ten jie taip stebuklingi

    ruta26

  3. 2

    Geras :) Apie tokius batus nebuvau girdėjusi. Bet užtenka žemapadžius batus pakeisti į aukštesnį kulną ir jau žiūrėk figūra pagrakštėja, nes automatiškai labiau įsitempi, kad išlaikytum pusiausvyrą. Tai manau, kad ir tokie batai turėtų duoti efektą, jei daugiau vaikštai :)

    trejetukas

  4. 2

    mama mano turi:) tokiu padu idomiu, sunkesniu. tai vis atvaro peskute, sake labai padeda:)

    Elevina

  5. 2

    Turiu tokius batus Reebok Easy Tone. Sigita is dalies teisi bet ne visai :) Tie bateliai ne tik laikysena pataiso bet is tiesu ir veikia koju bei sedmenu raumenis. Tiesiog ju specialiai sukurtas nelygus padas (isgaubtas) todel tam kad ant ju stabiliai stovetum ir eitum turi itempti blauzdu, slaunu ir sedmenu raumenis (cia panasiai efektas gaunas jei ant kokio kamuolio stovetum). Taciau tas itempimas gana lengvas ir tu jo net nelabai jauti, bet pvz pasivaiksciojus pora valandziukiu tai tikrai jaucias kad raumenukai padirbeje kai po kokis treniruotes neblogos.
    Dar turiu juos neseniai, todel negaliu garantuoti efekto 100%tinio. bet kad juo paavjus jauciu ypac gerai uzpakaliuko raumenis tai faktas. Ir manau kad jei taip kasdien ilga laika pnesiojus juos tikrai galima pasiekt rezultato. Aiksu jei vargina antsvoris ar valgysi bet ka tai net ir intensyviausios treniruotes nepades, bet manau padailint figurai tikrai tink toks dalykas. Na parasysiu dar po kokio men kaip ten is tikruju yra :)

    ievindra

  6. 1

    Taip turiu labai patogus

    liena

  7. 1

    Esu tik reklama macius. Man jie atrodo kaip is fantastikos..

    Jorkaile

  8. 1

    elevita, o is kur tavo mama pirko ir kiek kainavo?

    Indruke

  9. 1
  10. 1

    Tie batai ne figura gerina, o tiesiog laikysena. avint tuos sportinukus automatiskai kazkaip gaunasi issitiesti ir pasitempti, cia kazkokia spec. technologija. kai zmogus pasitempes ir figura is kart geriau atrodo...

    Anonimas