• 15ats.

    Ar dukrytėms (tos kurios turi ilgesnius plaukus) nakties miegui išpinat kasas, išimat gumytes?

    Aš tai išimu visas gumytes ir sagutes. Tik pietų miego metu kartais palieku surištą "fontanėlį".

    elegancijaVaikasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    as visada ispinu, manau butu nepatogu miegoti su gumutem ir sagiukais

    Mila

  2. 2

    visada mergaites miega su suristais plaukais,nes joms jie linke veltis.jei miegotu issirise,tai is ryto suku neikisciau i plaukus

    nesvarbu

  3. 2

    As nakciai supinu drakonu, nes vyresnes plaukai jau ilgoki. Tai ryte, kai ispini, buna grazus banguoti. O jei atsigula palaidais plaukais, prabunda kutvela, plaukai i visas puses styro..

    Auksare

  4. 2

    Na mano mergytes plaukai nera labai jau ilgi bet suristi galima,tai kai eina ar pietuku ar jau nakciai miegot visada isimu. O jei pamirstu tai pati issiima ir pasideda ant pagalves,mat jai patogiau be gumyciu ar sagiuku.

    Ermita

  5. 2

    na mazoji mano mazyte dar, bet juk reikia,nepatogu,pacios pabandykit su kasa miegot, ne tas miegas visai..reikia galvai pailset..

    bantukas

  6. 1

    nors musu plaukuciai trumpoki dar, bet niekada mergyte nemiega su gumute, jei as neisimu tai pati issiima:)

    vestina

  7. 1

    Visada nurisu visus bantukus ir gumytes nuimu,nusegu segtukus.Manau kad tada daug lengviau miegoti ir netrukdo tos gumytes vaikui sukinetis miego metu :)manau galvyte turi pailseti ir taip :)

    Pearl

  8. 1

    as tai visada isimu,nes juk nepatogu su suristais plaukuciais miegoti paciai tai ir vaikuciui tas pats.

    masiniuke

  9. 1

    kiek pamenu visą vaikystę turėjau kasytes ir su jomis miegojau, nes mano plaukai buvo labai stori,linkę veltis, todėl jei buciau miegojus palaidais, tai butu tekę juos nukirpti plikai, nes nieks nebeiššukuotų. Rytais juos mama perpindavo ir pamenu labai skaudėdavo galvos odą nuo įtempimo, tada šukuodavo, o aš kentėdavau. Kito pasirinkimo nebuvo, nes palaidais man išvis neleisdavo būti. Jei pas kitus ploni plaukučiai, tai manau, nieko neatsitiks miegant palaidais.

    vinipukas

  10. 1

    musu vyresniosos kasos labai ilgos, bet vistiek miega palaidais plaukais, jais apsivyniojusi :) mazajai nakciai isleidziu kasas taip pat, o va pietu tai kartais suristais palukuciais miega

    neringa1981