• 6ats.

    kosulys

    kiek ilgiausiai jusu vaikuciai kosejo? kokie vaistukai jum geriausiai padejo? mum jau dvi savaites kai nepraeina kosulys, geriame sirupa ir garinames. gyd sake kad jei nepraeis reiks antibiotiku. ar jus gydyte savo vaikucius kurie kosejo antibiotikais? aciu

    vestinaVaiko sveikataĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    Mes kosejome apie dvi savaites, bet kosejo ne del gerkles skausmo, o del to, kad slogavo, nes plauciai pas suneli buvo svarus. Tai kol nosies neisgydem tol ir kosejo. Ir dabar pradejo sloguoti ir automatiskai pradejo koseti. Tai mes dabar i nosi purskiam juros vandeni, lasinam vibrocil lasiukus ir geriam tonsilgon sirupa. Dar labai gerai padejo acc milteliai jie palengvina kosuli.

    ZivileN

  2. 1

    mano sunus taip ilgai nekosejo,padejo hedelix

    rasiuksas

  3. 1

    mano vaikas iškosjo gal pusė metų kasdien skambindavau gydytojai ir klausiau kas jam yra tai sakydvo kad viskas jam gerai ir kad jam nieko nėra o vaiko buvo baisus kosėjimas viska išbamdžiau kol neuvaževome y vilnių o ten pripažino asma

    mamytukas

  4. 1

    Yra tokie vaistukai Mokaltin. Jie yra žolelių pagrindu, bet poveikis, kaip nuo antibiotikų. Padeda ir nuo kosulio, ir nuo slogos, užgulusios nosies.

    Jorkaile

  5. 1

    na kai maniske kosejo panasiai apie 2 savaites tai reikedavo jau antibiotiku,o siaip nuo kosuliuko duodu sirupu kurie is naturaliu zoleliu,tai hedelix mums padeda,na dar duodu brontex.

    masiniuke

  6. 1

    taip ilgai mano vaikuciai nekosedavo , nes jai tik pradejo koset iskart darydavau alijosiaus ; viena ta toki lapeli sutrupindavau i puoduka ir uzpildavau medumi arba cukrumi ir palaikius atsiranda sultys tas sultis ir duodavau vaikuciam i diena po kelis kartus po kelis saukstukus kelios dienos ir kosulio kaip nebuta.

    lina38