Atsakymai

  1. 1

    Norėjau paklausti "Mamytukas" ar balta mišraine geriau duoti 6 mėn. vaikiukui ar kokia kitokia, gal silke po patalais?
    :)

    Anonimas

  2. 1

    dek po maza gabaleli mesytes su darzovytemis ir viska gerai sutrink,na as trinu per sieteli ir gerai susitrina.pratink tiesiog po nedideli kieki mesytes,is pradziu gali pabandyti kad apsiprastu tiesiog mesyte ir darzoves virk kartu o duog tik darzoves,vistiek tas kvapas ir skonis mesytes isliks,na paskui jau pradek deti.

    masiniuke

  3. 1

    Idek maza maza gabaliuka ,susmulkink ji, isvirka kartu su darzovem ir sumalk su blenderiu iki tyres. Vaikas tikrai nesupras,kad ten yra mesos. Siaip vaikuciai mielai valgo koses su mesyte,tik pradziai ja paverskit tyre.

    Linute39

  4. 1

    jai nevalgo tai ir neduokite palaukite kuri laika ir tada vel duokite bet kartu virkite su bulvemis, as tai taip virdavau idedu bulvyciu ,is maltos mesos padarau labai mazycius kotletukus ir idedu morkos,kai isverda sugrudu ir labai skaniai suvalgydavo.o veliau galesit ir viena mesyte duot.

    lina38

  5. 1

    is savo patirties galiu pasakyti kad nieko cia nepadarysi, jei vaikuciui neskanu tai ir nevalgys. kiek as nervavausi, ir visokia mesyte bandziau duoti, bet mergyte nevalge ir viskas. kelis saukstus vos ysiulydavau ir tai tik vistienos. o kitos mesytes nevalgydavo. gerokai virs metuku laiko pradejo valgyti mesa

    vestina

  6. 1

    Reikia mėsytės pradėt davinėt po truputuką su tuo maistu, nuo kurio nežaiukčioja.

    Jorkaile

  7. 1

    rekia vaikui mėsyte duoti su bulvų koše su koka skania mišraine kure jis mėksta ar patušinti su daržovėmis

    mamytukas

  8. 1

    po truputi,dek po maziuka gabaliuka ir kartu su darzovemis,gerai viska susmulkink.Kai po truputi pripras,tada didink mesos porcija.

    zuzulia

  9. 1

    as visu pirma ja sumalu su mesmale.po to imaisau i darzoviu kosyte ir kuo puikiausiai valgo.mums jau metukai,bet irgi nesumaltos mesytes nevalgo

    nesvarbu

  10. 1

    o kaip tu ta mesyte pateiki? viena gal duodi ir ziaugcioja? dek nedideli kieki mesytes i darzovienes kose...

    romantike