• 22ats.

    Ar tiesa, kad jei darbužis pragulėjo spintoje visą sezoną, tai daugiau jo ir neužsidėsi? jis tuščiai užims vietą?Ar išmetus, jums jo neprireikė?

    Turiu kelis mėgstamus drabužius ir krūvą beveik naujų, geros kokybės drabužių, kuriuos gaila išmesti, bet kurių nenešioju, tiesiog nejaukiai su jais jaučiuosi, man negražiai ant manęs guli. Ar turite tokių drabužių?

    AuksareRūbai ir avalynėĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    pas mane spintoj lygiai tas pats, ir galvoju kad sy kart tikrai mesiu lauk. Bet jei turit geros firmos ir nenunmesiotyu drabuziu galit kam nors atiduot

    Kalnietiene

  2. 4

    Visada gailiu išmesti, todėl kai ką atiduodu, kai ką pralaikau kelis metus spintoje, būna, kad kartą kitą užsivelku. Bet būna tokios tvarkos dienos, kai nieko negaila išmesti ir tada šluoju viską iš spintos.
    Būna, kad po kiek laiko prisimenu, kad va, išmečiau, o dabar labai tiktų prie to ar ano drabužio. Bet taip būna, kai drabužis ir spintoje kabo, atrodo tiks, bet kai apsivelki - visai prastai atrodo. Todėl paskutiniu metu jau nebegailiu išmestų drabužių.

    elegancija

  3. 4

    turiu tokiu drabuziu,kurie man brangus,bet gaila ismesti.Kai darau spintoj pertvarka,tai nors ir kiek butu gaila,ismetu lauk,nes uzima vieta tik.O kai ismeti,tai net nepasigendi:-)),bent jau man taip yra.

    ruta26

  4. 3
  5. 3

    pas mane taip pat yra daug tokiu drabuziu,bet kazkodel gaila ismesti.

    masiniuke

  6. 3

    Is dalies gal ir tiesa, bet kita vertus drabuzis pragulejes spintoj kokius metus, veliau buna paciu graziausiu ir patogiausiu drabuziu ;-) neper seniausiai pirma karta gyvenime didziausia generaline tvarka spintoj padariau. Drabuzius ne is vietos i vieta perdejau, o atidaviau ;-) net paciai lengviau pasidare, prikaupus sitiek buvau, kad net pati nezinojau ka turiu ;-) Tikiuosi, veliau men to ar ano neprireiks ;-)

    Imbiere

  7. 3

    turejau ir as tokiu rubu, kuriu nenesiojau ir tik vieta spintoje uzeme "en" metu. nemeciau lauk, nes vis naiviai galvojau, kad gal dar apsivilksiu... taciau, kai gime sunus pasidariau generaline tvarka ir be gailescio nenesiojamus rubus atidaviau duktereciai. ir taip gera dusioj, kad nera nereikalingu daiktu. turbut teisingai pasielgiau, nes ju ir nepasigendu :)

    romantike

  8. 3

    Tikrai tokiu drabuziu pas mane begale, bet kazkodel ir as juos vis laikau ir neismetu, vis sakau, o gal man dar prireiks, gal dar patiks. Kazkada buvau ismecius nebenesiojamus drabuzius, tai gal po pusmecio, prisiminiau ir ant saves labai uzpykau. Todel dabar ir nebemetu tik isvezu pas tevus, nes ten palepej dar vietos yra :)) o ir uzsimanius senosios palaidines ar kelniu visada galiu jas susigrazinti.

    Anonimas

  9. 2

    Tikrai ne.As vat grizau pas tevus,ten nebuvau 3 metus.Ohoho,kokiu rubeliu radau :D Labai nudziugau.mados keiciasi,taciau daugiau ar maziau sugrizta.beto juk ir zmogaus aprangos stilius keiciasi,tad geru rubeliu nevertetu ismeti.Juolabiau ijungus fantazija galima juos siek tiek patobulinti :D

    Amorsita

  10. 2

    Gaila išmesti, kai tik kokį kartą buvau užsidėjus ir visai nesunešiojus. Atrodo gal atiduoti kam nors, bet atiduodi, tai paskui dar apkalba..

    Jorkaile