• 20ats.

    Ar nebijojote pastoti antra karta?

    kas turi du ar tris vaikelius sakykit mamytes ar nebuvo baisu pastoti atra karta ar ne buvo baimes kad vel viskas isnajo?mes galvojamapie antra vaikeli bet ne daba gal veliau nes norim kad tas prauktu,bet neisivaizduojat kaip bijau o noriu antro vaikelio,kaip jus nugalejot ta baime,jai ji buvo pas jus?

    VANESA8381Motinystė (nėštumas, gimdymas)ĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 6

    mano mergytei tik 4 menesiai, ir gimdziau sunkiai, bet jau galvoju apie antra, vienu metu abu uzsiauginciau, atrodo jau niekas nebebaisu butu:)

    Kalnietiene

  2. 6

    taip, antra karta sitas zingsnis jau buna samoningas.Jau zinai kas taves laukia. Kartais sunku tam pasiryzti, reikia apsispresti.
    Bet jeigu nori,tai ir gali! :)

    Linute39

  3. 5

    ne nebijojau,nes praeje 3m su virsum buvo kai pastojau,kad baime praeitu tiesiog reikia laiko .O prie didelio noro niekas nebaisiu.Ir gimdymas du kart lengvesnis buvo nei pirma karta.

    lineja85

  4. 5

    As jau du kartus pagimdziau. Nebijojau. O va jei klausimas skambetu, ar apskritai nebijau pasoti, nes daugiau vaiku neplanuojam. Tai pagalvoju apie tai, bet siais laikais tiek apsisaugojimo priemoniu, kad nelabai bijau... Bet jei netycia kazkas, tai abu su vyru sprestume ka daryti..

    Jorkaile

  5. 5

    Oi ne visai nebijojau, gal biskiuka. Bet noras tureti antra leliuka buvo stipresnis. Pas mane tarp vaiku tik 1,10m skirtumas :). Esu labai laiminga turedama du vaikelius.

    ZivileN

  6. 4

    taip ,baime buvo,nes jau viska zinai:)Bet is tiesu antra,trecia.. yra zymiai lengviau auginti .Nes tiek nestresuoji,kalusimu maziau kyla:)Man paciai sunku pasiryzti buvo,bet po3metu pats ''uzkibo''

    lira1111

  7. 4

    nebijojau nei pirma nei antra karta pastoti,tik antra karta jau buvo lengviau,nes labiau zinojau ka daryti vienu ar kitu atveju.

    masiniuke

  8. 4

    Saunuoles mamytes kad nebijot tu gimdymu ir viso kito aina sau,as tai bijau labai nezinau gal del to kaip auginu daba suneli mums sunkiai dantukai kalasi ir siap pirmas vaikelis nieko nezinai tai kas biski labai depresuodavau bijodavau kad kas nenutiktu,kazkaip bijau labai vel tos baimes,nors su kuo snekejau sako su antru vaikeliu nebera tos tokios baimes vistiek jau patireties turi

    VANESA8381

  9. 4

    Na aš laukiuos dabar antro vaikelio,dukrytei 2 metukai.Pastojau kaip ir nelabai planuotai,bet vaikelis labai laukiamas.O bijot tai tikrai nebijau,nebent tik pergyvenu,kad su dviem dar mažiukais bus sunkoka kol įsivažiuosiu.O pačio nėštumo ar gimdymo tai tikrai nebijau-pas mane viskas su pirmu nėštumu ir gimdymu buvo sklandžiai,tai bijoti man nėra ko.Tiesa šis nėštumas ne toks paprastas ir sklandus,bet tikiuosi,kad viskas bus gerai ir tikrai kol kas bent jau nebijau;)Juk gimęs džiaugsmelis atperka visas baimes ir kančias ir ką tik nori...

    Vilmiene

  10. 3

    Bijoti nebijojau,tam ruosiausi.Turiu savotiska patirti,kai gime vyriausia,gimdziau tikrai lengvai, buvau jauna ir nepatyrusi,tad auginau kaip mokejau,ir baimiu buvo begales...
    O vat po ilgos pertraukos (13metu skirtumas)gimus mazosioms viskas kitaip,tarp ju 3metu skirtumas,pati reguoju kitaip ir i oziukus ir vaiku ligas,ir baimiu maziau,gal vistik viskas priklauso nuo musu paciu?
    Bet tikrai nera lengva,nes abi nori to demesio,tu paciu zaisliuku...tad tikrai zaviuosi daugiavaikemis...kai tarp maziuku buna dar mazesni skirumai ir ju ne du o sakykim visi 4,lenkiu galvas pries jas.

    Asteja