Atsakymai

  1. 3

    Mum tik 4 menesiai, bet jei bus pienuko valgysim tik mamos pieneli, primaitint pradesim nuo 6 mensiu. Tikriauiai valgysim taip kaip ir dabar, kas 3 valandas, tai gausi 5-7 kartai per diena.

    Kalnietiene

  2. 2

    Tik PM ir tiek kartu, kiek nori. Tikraim daugiau nei desimt.

    Jorkaile

  3. 2

    mano sunui tik eina 5 menuo,valgo misini penkiskart per diena,vaisiu tyrele vienakart dienoj,ir obuoliu sultis iki 40ml.

    ruta26

  4. 1
  5. 1

    Mums jau netoli 5menesiu,bet kadangi pati nemaitinau,tai 4menesiu pradejome valgyti kosytes,o misinuka geriame pries miega ir nakti.

    Bosiene

  6. 1

    maitindavau misinuku,kartais duodavau truputi tarkuoto obuliuko,kokios virtos morkytes,ar bananiuko padaryto tyreles

    nade

  7. 1

    Mano dukrutei dabar 5.5men tai per diena valgome 1 karta vaisiu tyrele, 1 karta darzoviu tyrele, 1 karta kruopu kose, 3 k diena ir 2 kartus nakti pieno misynuka. Buna taip, kad labai mazai suvalgo darzoviu ar kruopu koses tai papildomai duodu atsigerti pienuko.

    ZivileN

  8. 1

    tokio amziaus kaip buwo manoji,duodawau 1 kart i diena koses,dazniausei darzowiu,ir sawo pienu maitinau,nors sako kad nuo 6 men primaitint,bet man daktare liepe anksciau pradet,nes mazai sworio priaugdawom tai pradejau nuo 4 men,po truputuka

    Aksana

  9. 1
  10. 1

    man gydytoja aiskino,kad jei maitini vien tik mamos pienu,tai primaitinimas (darzoviu kose) ivedamas nuo 6 men.bet jei maitini vaika misinuku,tai nuo 4 men.pradedama primaitinti darzoviu kose,o nuo 5 ,men.jau ir kruopu kose ivedama.tai as manyciau,kad jums misinuko nelabai uztenka,jau reiketu isivedineti koseles.o ka sako vaiko gydytoja?

    Coorne