• 18ats.

    Kaip vertynate dabar vykstancias audras,del tos "auksines" rentos?

    Laba vakar.Ydomu butu kaip vertinate tai,kas dabar vyksta musu buvusio a.a. prezidento Brazausko seimoje.?Aisku nebuvo jis sventasis,bet ir nebuvo koks despotas kaip kad dabartyne valdzia.Aisku nesakau ,kad ir jisai i kisene nesidejo,bet ir zmonem dave-ta prasme nebuvo tokios bedarbystes,nebuvo perdaug paprastas zmogus bevertis.Taigi na o dabar vykstantis tas visas pragaras-kose,su Kristina,del pinigu,tiesiog juokingas.Na nejaugi ji vaizdavusi tokia sventa poniute gali taip draskytis?Aisku kiekvienas manau nenoretu palikt pinigu salia ,kai tokia renta-suma.Na bet kazkaip nesinori tyket kad ji tokia aferiste-kad turedama 6miln kaip rase,nori dar tu pinigu.Kad reme savo buvusi vyra,kad perleido ten kazkoki pastata sunui,kad tipo dabar naslaite,nieko neturi.Kad tik gautu dabar pinigus..Kad dabar susikivircino su Brazauskaitem.Ka jus manot apie tai?Ar ir sunku patyket?Nors yra sakoma,tyli kiaule -gylia sakni knisa,arba prie akiu lape-uz akiu vilkas.

    FaustaKiti klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 5

    As tikrai nepritariu, kad ji gautu perzidentienes renta. juk kai M.A.Brazauskas buvo prezidentas, jo zmona tada buvo p. Julija, o ne Kristina. Tai kaip realiai prezidentiene ji ir nebuvo, tai nafik jai renta prezidento nasles, tai tegu pirmoji zmona eina ir praso jos, nes ji buvo prezidentiene.. Bet ne, ta sau biedna moteriskute sedi ir tyli. O Kristute apsipylus turtais ir dar jai maza. Cia tinka patarle: Kuo daugiau turi, tuo daugiau ir nori...
    Uch negaliu man kraujas verda net kai apie ja kalba.... leistu man pasisakyti viesai, oooojjj pasakyciau as jai...

    Anonimas

  2. 4

    Del a.a Brazausko tai tegaliu pasakyt maladiec, visi vagia kas prie to lovio pakliuva, ir as vokciau:). O jis prisivage kiek reikejo ir pasitrauke tylaia, be jokiu skandalu. O del Kristinos manau kad jai priklauso renta ir nesvarbu kad pakankamai pinigu turi, ji gi ne vienintele is turtinguju tos rentos praso, yra ir daugiau tokiu, ir jei priklauso, lai gauna.Zmones tiesiog pavydi turtu tai ir loja visko nezinodami.vat:)

    Kalnietiene

  3. 3

    mano nuomone,tai ta kristina neverta tos rentos,dedasi ubage,nors turto nemazai turi.siaip nelabai domiuosi ten ju tais karais,bet nenusipelne ji

    ruta26

  4. 2

    ai man del sito,nei silta,nei salta..juk vistiek mes nieko nepakeisim ..

    nade

  5. 2

    nelabai domiuosi, bet manau, kad istatymus reikia gerbt ir
    visiska nesamone juos kaitaliot priklausomai nuo personaliu.y.y jei Kristina tai keist , o jei kuri kita , tai moket.nemanau, kad Lietuva tokia biedna, kad nepajegtu ismoket, tai kas priklauso pagal istatymus.

    raima

  6. 2

    Kristina sauni moteris, gudri, kaip lape. Ne kiekviena sitaip moketi pinigus daryt, vyrus apsukineti.. O del rentos, manau teisingiausia butu Julijai duoti, nes Kristina apsciai visko turi, per lygtais 7m, kiek su Brazausku pragyveno, daug daugiau uzgyveno nei Julija kazkada gyvendama su juo.

    Imbiere

  7. 2

    pasirode koks zmogus ta kristina. pinigai tik rupi ir viskas, lyg taip mazai turetu

    vestina

  8. 2

    nepritariu,kad gautų,beto Brazauskas kai buvo prezidentu negyveno santuokoje su Kristina.ką čia pasakysi daugiau,kas daug turi,tam visada bus maža.

    emiliukas

  9. 2

    Tikrai neuzpykit,del kl.As tikrai nenoriu nei vieno smerkt-lai jie gyvena ,kaip nori jie man netrugdo.Aisku as ir pritariu kad ji pinigu turi ir turejo,ir tures,ir jai priklauso renta-lai buna.Bet kad taip dabar smeist.Pritariu kad jai buvo galimybe imti-tai ko neimti,jai turi gudria galva.Na bet siektiek ir netykiu kad ji yra tokia kokia bandoma parodyti.Tai ko nepuolet kai vyras gyvas buvo.Na bet cia ne man sprest,ir ne man teist.Na bet tik uzklausiau,ar ir jus manot,kad nera ji jau tokia bloga.

    Fausta

  10. 2

    Manau labai amoralu kalbėti apie mirusį kažką negero...O dėl Kristinos.. Na aš jai pavydžiu.. Pavydžiu, tai kaip ji atrodo ant savo metų, kokias pajamas turi, kokias gyvenimo galimybes... Nežinau verta ji ar neverta...Kažkaip neatrodo, kad jai truktų tų pinigų...

    Jorkaile