• 14ats.

    Manau, kad nera tokio dalyko kaip ne laikas, esu visiskai tam pasiruosus moraliskai ir fiziskai, mano situacija yra visiskai stabili ir su partneriu tikrai labai norim vaiko. Manau 20 metu gali but puiki mama, lygiai tokia pati kaip ir 30, manau ne tai svarbiausia, ar pritariate?

    DeeBandymas pastotiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    na nesupratau sio klausimo ar kaip cia pavadinti esmes..manau mama tiesiog norejo pasisakyti apie savo subrendima motinystei budama 20 metu

    nade

  2. 2

    Tai vat poo dietos yra kažkoks vitaminų trukūmas ir lėliukui sudėtinga užsikabinti. Jamturi būti paruošta tinkama terpė. Laikeisi dietos, tai šaunuolė. Ne kiekviena galėtų. Bet va dabar pasipildyt vitaminais, būtina... Juk ir lėliuko sveikata svarbi, ir augantis pilvukas taip pat dar daug visko iš tavo organizmo paims. O tavo metai yra labai normalūs. Šaunuoliai, kad planuojat :)

    Auksare

  3. 1

    Tad sekmes planuojant vaikeli

    Mazute

  4. 1

    skaiciau tavo pirma klausima. na pasirodei kad tu dar niekoneismanai apie lytinius santykius. tai matau kad tu dar turetum biski daugiau proto ir ziniu igyti. deja yra 18 meciu merginu besilaukianciu ir jos daug protingesnes uz tave 20

    monax

  5. 1

    Manau ne metuose esme cia,jei norit ir jauciates pasiruose dar vienam seimos nariu,tai prasom,buna ir 50-meciu nesubrendeliu,o buna ir 15-meciu labai protingai kalbanciu ir ziurinciu i gyvenima rimtai.

    pavasarinuke

  6. 1

    Visiškai pritariu tavo pasisakymui,o klausimo esme supratau taip-kad kažkas nepritarė tavo planavimui pastoti ir norėjai išgirsti ir kitų nuomonių apie tai.
    Svarbiausiai nenuleisti rankų ir pastovėti už save niekas negali jums nustatyti laiko,kada gimdyti,kada ne, esi pilnametė ir tau geriau nuspręsti ką daryti su savo gyvenimu.Reikia tinkamai paruošti savo organizmą tam nėštumui,gerti vitaminų,kiek galima sveikiau valgyti.Linkiu sėkmės jums pastoti ir susilaukti mažylio:)

    ikmeskute

  7. 1

    na manau cia tavo pacios teise,tureti ar ne;) cia kitu nuomone nelabai reikalinga.kiekvienas esame savo gyvenimo kalvis

    nesvarbu

  8. 1

    Niekas negali to patarti.Tai dvieju zmoniu noras, sprendimas.Darykit ,kaip tik judu norit ir bukit laimingi. :)
    Kiekvienas savo likimo kalvis.

    Linute39

  9. 1

    na 20 metu tai nera nepilnametyste. jeigu kaip sakai esate pasiruose ir turesite galimybes islaikyti vaikuti, tai pirmyn tada:)))

    vestina

  10. 1

    nesupratau klausimo esmės.esate pilnamečiai,tad jūsų reikalas kada jums planuoti vaikus.

    emiliukas