• 26ats.

    Ka manote,kai seimoje berniukas ir mergaite pavadinami is esmes tuo paciu vardu?pvz Paulius ir Paulina,Lukas ir Lukrecija?

    skaiciau viena interviu,kuriame mama labai dziaugesi tokiu savo sprendimu,sako vaikai bus artimi uzauge..man kazkaip tai nepriimtina,juk tiek daug graziu ir skirtingu vardu!! :)

    sandrituteSu vaikaisĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 5

    Kiek zmoniu tiek nuomoniu:) visi prigalvoja vis skirtingai, man visai nieko tokia mistis, mes vaikui kai rinkom varda tai galvojom kad butu is musu vardu pirmu raidziu, bet isrinkom visai kitaip:)

    Kalnietiene

  2. 4

    man visai grazu,jei tie vardai atitinka vaikiuko bruozus...nes siaip labai daznai buna,kad tevai duoda varda dar negimusiam vaikiukui,bet kai jis ateina i pasauli,pastebi,kad nelabai tas vardas jam tinka :)

    mirror

  3. 3

    Mano nuomone, tai jau geriau tegul vaikus pavadina vienodais vardais, nei kai berniukui duoda tėvo vardą. Nes paskui tai visokių kuriojzų būna. Mano vyras turi tėvo vardą ir yra registruotas tam pačiam bute, tai kartais kai ateina laiškai, tai labai nesmagu, kai uošvis atneša jau atplėštą laišką, o ten vyrui skirta konfidenciali informacija :(

    trejetukas

  4. 3

    na man visai grazu tokie vardo suderinamumai..

    nade

  5. 3

    sutinku su MIRROR, mes mazyliu norejom pavadinti Dominiku, bet kai gime pavadinom Edvinu, nes sis vardas jam labiau tinka

    miana

  6. 3

    Man visai grazu, taciau ar budami vaikai paaugliais labai noretu buti beveik bendrais vardais ;-) mamos turi teise rinkt vardus tokius, kokie joms patinka. Pazystu vienus Justina su Justinu ;-)

    Imbiere

  7. 3

    Man asmeniskai tai nelb patinka....nors jei dvynukai,tai gal ir gerai:)))

    miana

  8. 3

    Nu lyg nera daugiau vardu... Man labiau patiktu,kad vaikai turetu skirtingus vardus.
    O artimi jie bus ar ne, tikrai ne nuo vardu priklauso.

    Linute39

  9. 3

    jei kažkam gražu jų teisė rinktis,man asmeniškai nepriimtina,visai nenorėčiau būti su broliu suvienodintais vardais.

    emiliukas

  10. 3

    na cia tevu pasirinkimas. vieniems grazu, kitiems ne. man tokie vardu deriniai seimoje kaip Paulius ir Paulina, Lukas ir Lukrecija is kart asocijuojasi su Jonu Jonaiciu, Petru Petraiciu ir pan :)) tad toks vardu parinkimas ir man nepriimtinas, taip savo vaikams vardu nerinkciau. yra puikiai tarpusavyje deranciu ir skirtingu vardu.

    romantike