Atsakymai

  1. 3

    tokį žodį kaip kirmeliozė pirmą kartą girdžiu.
    toksimoplazmoze tai gali užsikrėsti per kačių išmatas tarp kurių yra kirminų,todėl nepatariama valyti neštumo metu,nes jei neščioji užsikrės,tai vaikutis taip pat gali gimti užsikrėtęs.

    emiliukas

  2. 3

    na apie kirmelioze neteko girdeti. zinau tik, kad yra tokia infekcija - toksoplazmoze, kuria galima uzsikresti per gyvunu (ypac kaciu) ismatas, mat ten yra kazkokiu parazitu. todel ir nerekomenduojama nestukems valyti kaciu tualetu, mat ta infekcija gali sukelti rimtu komplikaciju mazyliui.

    romantike

  3. 1

    As turiu name katina, nors jis niekur is namu neiseina bet vistiek yra gyvunas. Tai man gine pasiule padaryti toksaplazmozes tyrima ir pasitikslinti ar esu atspari tai lygai ar ne... is pradziu valiau katino tualeta nestumo pradzioje kaip nezinojau apie tai nieko (aisku valiau su vienkartiniais pirstinem ir veliau ploviau rankas) kaip suzinojau apie tokia infekcija taio nevaliau, o kaip padariau tyrima pasitikslinau kad nieko mus negrisia tai vel valau aisku su pirstinem :) tai jei turi gyvuna name gali ir tu padaryti tyrima del viso pikto kad nekiltu abiejoniu=]

    Maliutka

  4. 1

    kirmeliozes nera.yra toksoplazmoze.uzsikresti galima.jeigu uzsikrecia ir kudikelis,gimsta tokie vaikuciai su negalia.gali buti,aklas arba su protine negalia.taip,kad pasisaugok.jei namie tuti kaciuka,tegul sutvarko kiti seimos nariai.

    loreciukas

  5. 0

    galima užsikrėsti toksoplazmoze.

    Anonimas