• 12ats.

    Kaip atrodo bambyte nukritus virkstelei?

    Sakykit mamytes,kai jusu naujagimiam nukrito virkstele kaip atrode bambyte?nes vakar mum nukrito, liko toks kaip sasiukas,o kai valau atrodo,kad kraujuko lieka ant vatos.Bijau nes ir prisiliest dabar.Valau su spirituku.Ar iskart jum buvo grazi bambyte?

    rasyteeKūdikio sveikataĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    nepergyvenk taip turi būti ,dažniau pavalyk ir viskas bus ok

    xxxxx

  2. 2

    mums tai daktare liepe su zelionka tept,kad greiciau uzdziutu

    nesvarbu

  3. 2

    pas mano vaikuti ir buvo sasiukas,sesele patare degint su kalio permanganatu,bet tokiu kuri vaistinese gamina.turejom ir ta purskala octinasept bambutei,bet jis man nevykes reikalas.tai tepdavau su spiritu ir paskui su kalio permanganatu.o paskui kai sasiukas mazas beliko,tai tik su spiritu.

    ruta26

  4. 2

    Neturetu taip buti. Mum kai nukrito irgi taip pat buvo, ir niekaip neuzgijo, vis tas sasiukas budavo. Galiausiai pagulde i santariskes, nes streptokoko bakterija rado,kuria GN pasigavo maziukas, del jos ir negijo bambute. Siulyciau pasirodyti daktarei.

    kvapni_feja

  5. 2

    nukritus virksteliai visada dar keleta dienu valosi bambuke , taip kad nebijokit viskas ten gerai ,tik butinai valykit ir toliau su spirituku.

    lina38

  6. 2

    is karto nebus grazi bambyte tik nukritus.mums irgi truputi kraujuko budavo kai valydavom,bet taip ir turi but.paskui grazi pasidaro,kai tie sasiukai nueina

    nesvarbu

  7. 2

    tiesa pasakius as nzn, nes mums ligonineje nukrito, savaite po gimdimo gulejau, tai kai atvaziavau namo viskas buvo tvarkoje:)
    bet esu skaiciusi kad taip buna, tai nesijaudink ir valyk kaip iprastai

    miana

  8. 1
  9. 1

    taip ir turi buti...valykit,kad nebutu jokiu sasiuku ar kazkokiu kitokiu nesvarumu...normalu,jei ant vatukes nuvalius matytis kraujuko,juk bambuke dar nesuzgijus...svarbiausia palaikyti svara ten..

    Anonimas

  10. 1

    Bambute reikia valyti kieviena diena po du kartus. Kas be ko kai nukrenta pati bambute lieka sasiukas,bet nereikia nerimauti, tiesiog reikia gerai isvalyti. As valydavau ausu krapstuku ir spiritu.Gerai ismirkidavau sasiuka, kad jis nukristu, paskui vel apsitraukia sasiukas, vel kita diena taip darydavau, kol visai uzgijo. Mano abiem vaikuciams bamba visiskai uzgijo kazkur per savaite.

    ZivileN